Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

Er dette et spill eller en legende ? Dette spillet er uten tvil det jeg husker best fra N64. Det kom i 1998 og var høydepunktet den julen. Jeg var ikke stor men selv en liten gutt kunne se at dette spillet var noe spesielt. Så etter en stund starter jeg et av mine største spill eventyr noensinne! For et spill som setter seg så godt fast i hjernen, må ha en magi som få har!

Jeg skriver denne anmeldesen av en annen grunn en før hvorfor jeg liker spillet. Snart kommer GTA 4 og det kan bli en legende , men jeg håper at folk ikke vil glemme et mesterverk som dette.

Jeg husker godt hvordan jeg følte grafikken var da. Det var det vakreste jeg hadde sett. Alt virket så vakkert og jeg var trollbundet fra første sekund. Det gikk over en time før jeg hadde funnet sverdet og skjoldet og var på vei til det første skikkelige stedet. Jeg var så liten at jeg ikke forsto engelsk men faren min var snill og hjalp meg.

Etter å ha drept min første boss og fått litt innsikt i hva spillet handlet om så var jeg mer en klar til å reise vidre. Etter å ha reiset gjennom Hyrule mot Hyrule slottet. Alt dette var så meget bra laget at jeg aldri hadde sett noe som kunne sammenligne med dette. Det var så mange forskjellinger miljøet i dette spillet at mange drømmer var inspirert av spillet!

The Legend of Zelda:-ocarina of Time handler om Link som er en liten gutt som ikke vet noe om sin store skjebne. Det hele starter enkelt men så finner man ut at man skal hindre den onde Ganondorf fra å ta over verden. For å stoppe dette må man få Master Sword som også gir deg muligheten til å bli voksen.

Ocarina of Time er et eventyr som må prøves. Du skal gjøre alt fra å kjempe mot en drage til å snike deg inn i en banditt by. Selv om spillet er kjempe gammelt så er det fortsatt noe jeg vil anbefale alle å prøve. For dette spillet beviser en ting, grafikk er virkelig ikke alt! For når man spillet dette så ser man at dette er en spill perle. Et spill som er så bra gjennomført at jeg ofte tenker på det den dag i dag. Dette er et spill som fikk en liten gutt til å forelske seg i spill.

Grafikken er ikke så vakker som den var før 10 år siden men dette endre ikke faktum at dette er et mesterverk. Selv i dag er kampene artige og det er oppgaver i spillet som krever mer en evnen til å trykke kjapt på kontrollen. Du må også tenke, og jeg personlig mener at Ocarina of Time gir gode utfordringer selv i dag. Eventyret om Link er så fantastisk at alle gamere burde prøve det.

Historien om den litte Gutten som blir " The hero of time " er veldig bra og lar deg virkelig leve deg inn. Det er ikke et sekund som vil være kjedelig i Hyrule. Det er så mye å oppleve. Du vil klatre opp fjell og tilogmed være inni en kjempe fisk!

Det er rart å anmelde dette spillet i dag , men dette spillet var det som deffinert gjore meg til en gamer. Dette spillet har gravd seg så langt i hjertet at det aldri vil forsvinne. Jeg var bare rundt 5-6 år gammel når jeg spilte det , men det er et minne som aldri vil forsvinne.

Dette spillet er veldig vanskelig å anmelde siden det er så lenge siden jeg spilte det. Så jeg vil heller kalle dette en hyllest av et spill.

The Legend of Zelda:-ocarina of Time er ikke et spill. Men en legende som jeg håper alle får prøve! Vis du er glad i kvalitet så lån dette av en venn og opplev magien som mange andre har opplevd.

Grafikk: 10
Gameplay:10
Lyd:10
Holdbarhet:10

+ med spillet : alt. Dette er kanskje tidenes beste spill!

minus med spillet : ordet minus skal ikke brukes angående dette spillet.

Beklager vis noe info er feil, og denne anmeldesen er kanskje ikke den beste. Men som sagt dette er en hyllest!

Medlemsanmeldelser9
Samlet karakter: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10