Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Grand Theft Auto IV

Skrevet av: arnej   2008-04-29

Ja, GTA IV... Begynner med den beste, kuleste og mest underholdene introduseringen av ett spill jeg noen gang har sett. Før jeg selv begynner å spille kjenner jeg gleden av å spille strømmer gjennom årene mine. Jeg skal ikke si så mye om historien, fordi å oppleve historien i dette spillet uten å vite hva som skjer rundt neste sving, er omtrent halve morroa.

Det første jeg legger merke til er kjøringen. Den er litt vanskelig i starten, men når enn har blitt vane med det, føles det mer realistisk og kjekt ut enn forgjengerne i GTA serien. Jeg la også merke til at når man får lyst å kjøre ned noen uskyldige med en bil, så er det bare til å kjøre på (som vanlig i gta), og resultatet blir ett syn som ser ekte og vondt ut.

Vår karater Niko blir veldig skuffet når de annkomer leiligheten til søskenbarnet hans. Det er ikke så gale, men Niko hadde hørt at søskenbarnet hadde det luksus, og levde den amerikanske drømmen, med damer og alt det som følger med. Men nei.

Først prøvde jeg jo å bli vane med spillet og slikt, men etter en stund merket jeg noe som jeg hadde hørt mye om, mobilen. Det er så godt å ha den moblien i lummen at det er helt utrolig. Rockstar har faktisk klart å lage et spill der du føler deg avhengig av mobile, det er helt sprøtt. Den er veldig nyttig. Ikke bare når jeg tulle ringer politiet eller får et nytt oppdrag, men etter jeg ble bedt om å hente to damer av søskenbarnet. Niko blir faktisk litt interisert i en av den, nemlig Michelle. Det er bare å ringe henne, spør om en date, så etter du har gjort dette noen ganger, så får du deg faktisk ett "nummer"/ligg.

Jeg prøvde i begynnelsen å være en "proffesional gangster, men jeg kunne ikke by meg. Jeg bare motte drepe litt. Det føles veldig realistisk og bra, men er det egentlig bra? Ja og nei, for å si det sånn så anmefaler jeg ikke dette spillet til "syke" folk somm etterligner ting på spill.

Etter man har gjennom ført spillet (noen som kan ta sin tid) er det som vanlig i GTA mye å gjøre. Jeg ser ikke vitsen i å skrive: du kan drepe folk osv. For du kan nemlig gjøre alt du vil. Også på live. Prøvde det også, og det var utrolig kult å spille live med naboen og sammarbeide med drepingen. Anbefales sterkt!

Man kan så klart få seg ei hore inn i bilen en sen kveld, eller ha seg ett "nummer" med kjæresten som i san andreas, men det er så mye nytt og kult at du kan bare ikke gå glipp av dette. Historiens beste spill noen gang laget! Rockstar forkjener stor applaus!

Grafikk: Jeg la selvsagt merke til noen grafiske bøgs her og der, men de kan jeg overse når alt annet er så utrolig spektakulert!
Grafikk 10 av 10.

Gameplay: Det er så utrolig gøy å spille GTA! Offline eller online, det er like kjekt uansett! Alltig noe å gjøre, alltig noen å drepe. Gameplay 10 av 10.

Lyd: Dette er lyd av beste kvalitet! har aldrig hørt maken. Alt, og da mener jeg absolutt alt er storslagent med lyden.
Lyd 10 av 10.

Holdbarhet: Holdbarheten er som alt annet, bare best! Det er så kult spill, jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive nå, så jeg skriver bare
Holdbarhet: 10 av 10.

Sammenlagt: STERK 10 av 10

Medlemsanmeldelser38
Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10