Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Splinter Cell: Double Agent

Spill serien Splinter Cell er en av de beste seriene jeg vet om. Men klarer Sam rollen som dobbelt agent?

Jeg personlig elsker Splinter Cell. Historien fasinerer meg alltid, stealth elementene sitter som ei kule og Sam Leo Fisher får alltid min indre agent fram. Så det var med store forventninger jeg testet det. ( PS2 )

Det hele starter i is kalde Island. Du er sendt for å stoppe terrorister i å avfyre raketter som er rettet mot britiske fly. Dette skal være lett match for en veteran tenkte jeg, men det ble ikke så lett som jeg hadde tenkt meg. Noe som jeg fort fant ut var at dette var vanskeligere en sine forgjengere. Sam Fisher et vant til å jobbe alene men på Island har du med deg enda en agent. Men det som virket som et lett mission går galt for å si det mildt.
Og slikt starter det heftige spillet Splinter Cell Double Agent!

Det som er den egentlige forskjellen med dette spillet er at du er dobbelt agent. Du må ta flere valg gjennom spillet og mange tenker at dette er lett , men det er det ikke. Valgene er av den vanskelige sorten. Skal man la flere hundre dø eller ikke. Grunnen for at du må ta disse valgene er at Sam er undercover i en kriminell organisasjon. Hele tiden må du velge mellom NSA ( de snille ) og JBA ( de onde ). Du kan ikke vekke mistanke hos JBA eller miste tilliten hos NSA. Så det blir mange vanskelige valg. Men ikke blir skremt. Du må ikke ta så veldig vanskelig valg på starten. Alt bygger seg opp til de virkelig vanskelige valgene.

Noe du også vil merke er at Sam har endret seg. Datteren er død og det merker man fort. Sam er blitt mer kald.Du finner ut at han drakk sine sorger bort og man føler virkelig med den ellers så kalde agenten.Grunnen til at Sam tar jobben som dobbelt agent er at han ikke har noe å tape.Og du vil se Sam i mange uvante roller.Ellers så er det den gode gamle Sam Fisher som vi alle elsker.

Historien i spillet er bra og holder deg fanget i sofa krokken fra start til slutt. Det er flere måtter spillet kan ende på så det gav meg lyst til å klare det flere ganger. Vis du tenker på hvordan forskjellige miljø man skal igjennom er dette spillet min favoritt. Du skal luske rundt i varehus og snike det i store båter. Banene blir aldri likens.

Lyden er helt lik som andre Splinter Cell spill. Det er samme lyden når man blir sett også vidre. Men hvorfor endre noe som funker.

Men utenom det som er nevnt så er dette akkurat som andre Splintet Cell spill. Du bruker skygger til å gjemme deg. Du må gå sakte for å ikke bli hørt og noen ganger så må du bare dra frem pistolen og skyte. Men noe som er helt sikkert er at etter man har drept 3 vakter og ikke blitt sett så er man fornøyd.

Sam Fisher er tilbake i enda et Splinter Cell eventyr! Vis du likte de gamle spillene vil du elske Double agent. For etter å ha spilt dette vet jeg 1 ting. Livet som dobbelt agent er ikke enkelt. Så for å gjøre valget dit enkelt. Kjøpt Spinter Cell Double Agent nå!


Grafikk: 8
Gameplay: 9
Lyd: 8
Holdbarhet: 8

+ med spillet: fin grafikk, motiverende historie, valgene er vanskelige

- minus med spillet: kan bli for vanskelig for noen, noen vil kanskje ha mer nytt

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10