Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Haunting Ground

Jaja... Så har teamet back Resident Evil laget enda et skrekkspill... Et meget undervurdert et også! Du tar altså rollen som Fiona Belli som har blitt bortført etter en bilulykke der begge hennes foreldre døde. Etter at hun vokner opp i en grotesk kjeller full av bur og blodige kniver, møter hun en ung tjenestepike som oppfører seg ''litt merkelig''. Etter at Fiona har fått på seg noen klær går hun for å utforske stedet hun er kommet til (Veeeeldig smart). Så, i en mørt korridor, møter hun et ganske forvridd menneske som umiddelbart begynner å løpe etter henne i et forsøk på å brekke henne i to. Slik fortsetter det altså, bare at flere personer, inkludert den sprø jenta fra begynnelsen og en gal emo fyr med pistol, forfølger deg. Du får etterhvert selskap av hunden Hewie, som er din eneste venn gjennom dette nok så skumle eventyret. Du og Fiona må altså løse puslespill og sloss mot en gjeng gærninger mens du prøver å finne ut hva som har skjedd og hva gærningene er ute etter. Det er faktisk skikkelig spennende!

Ettersom folka i Gamereactor tydeligvis bare er interessert i skrekkspill med zombieslakting og pumpehagler er det nok ikke vits i å spørre dem om å anmelde Clock Tower 3. Haunting GRound kunne egentlig vært Clock Tower 4 siden det også involverer mye løping og slikt, men det har ingen klokketårn, det er bare når du skal spare at du har bruk for ei klokke.
Jeg synes faktisk at dette spillet er meget undervurdert og meget bra. Grafikken er jo kjempeflott og lyden er faktisk veldig bra den også. Det er litt vanskelig å holde kontroll på bikkja di noen ganger, men hvis duprøver hardt nok, vil det nok følge etter deg. Varighet? Tja... Det er kanskje ikke like langt som Resident Evil 4, men jeg brukte nå lengre tid på Haunting Ground enn på Resident Evil. Det er en ting jeg skal si meg enig med Gamereactor i, og det er at det er litt for mye løping for livet, men ellers er det veldig bra og skummelt. Du kan også få forskjellige, stilige kostymer. Et av dem gjør at du får en pisk å forsvare deg med, og til manges glede, det følger med en revolver til ett av kostymene.
Alt i alt er Haunting Ground et kjempebra spill som virkelig burde prøves av de som liker survival-horror!
Jeg håper virkelig at denne anmeldelsen blir til nytte for folk og at flere vil blir interessert i dette spillet.

FIN

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10