Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Half-Life 2

Skrevet av: Neivler   2008-06-02

Crappy spill!

HL2 mener mange er vedens beste spill. Men det er det ikke.

For en stund siden spilte jeg gjennom HL2. Det skal jo være så bra, og siden jeg ikke er noen grafikk hore og liker gamle spill så måtte jeg spille det.

"ÅÅÅ så pent det er" tenkte jeg. Når jeg starta spillet. Og det var ganske morrsomt å spille det i starten.

Så fikk jeg gravity-gun og morroa begynte. Nå var jeg i Ravenholm og det var kjempegøy. Men etter litt ble det ekstmt kjedelig. Alt så likt ut, og å skyte de samme findene igjenn og igjenn var ikke så gøy lenger. "Deilig" nå var jeg ferdig med Ravenholm og ett nytt sted begynte. Det var spennede og gøy, men det ble samme følelse som i Ravenholm. Gøy i starten, men det ble fort dønn kjedelig.

Heldigvis så redder HL2 seg på slutten og blir veldig gøy. Men midt i spillet er det så kjedelig at lekser er mer spennende!!

Mange sier HL2 har en kjempe bra historie. Men hvor er historien spør jeg. Så eller hørte ikke noe til den når jeg spillte det. Du bare rømte fra noen hele tiden. Det er hele historien til HL2. Hvorfor gjør jeg egentlig dette? Det var spørsmålet mitt. Jeg skønte ingenting utenom at Gordon rømte fra fienden.

Så HL2 får: 7\10. Hadde tenkt å gi den 6, men slutten er veldig bra, og redder den. Det er od styring og god grafikk, men ting henger ikke sammen :( Dette spillet likte jeg abolutt ikke!

Så det store spørsmålet er: Hvorfor digger nesten alle dette spillet? Det er jo jævelig dårlig. Jeg er ikke noen FPS fan. Men dette spillet suger. Håld deg unna og spill CS 1.6 istedenfor ;-)

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10