Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Black

Skrevet av: Crazy Kraken   2008-06-03

Format: PS2 og Xbox
Sjanger: Action
Utvikler: Criterion Games
Utgiver: EA
Antall spillere: 1
Aldersgrense: 16
Utgis: 24 Februar 2006

Black er et enkelt og underholdene spill der man skal gjøre en ting. Sprenge alt. Så enkelt er det, og black kan ved første øyekast se ut som et ganske standar skytespill noe det også er.

Det første som griper deg er hvor merkelig de velger å fortelle historien. I en blanding av "flashbacks", forvirrende hint og ekte film fortelles historien. Du spiller Jack Kellar som har blitt arrestert for ordrenekt, og hele spillet fortelles som en slags sirkelkomposisjon der Kellar forteller hva som har skjedd under et avhør. Hverken historien eller hvordan den fortelles er særlig spennende og man sitter i frustrasjon over at man ikke kan hoppe over de lange filmsekvensene.

Men så etter å ha trykket febrilsk på alle knapper havner man inne i et hus og man får endelig lov til å spille. Det er nå spillet begynner å skinne, grafikken er ekstremt bra for både PS2 og Xbox standar og spillets flyt er ekstremt god. Man skyter seg vei fra punkt A til punkt B, som i et standar skytespill, men det er veldig godt gjennomført. Spillets stil er også inspirert fra endel Hollywood filmer der alt kan eksplodere. Et par skudd og en bil står i flammer, en granat og stolper og murbiter spruter.

Spillet har en egen rytme der man koser seg igjenom en bane og så avbrytes man av en kjedelig filmsekvens der "historien" skal fortelles og drives videre. De kunne droppet historien eller i det minste valgt å fortelle den på en bedre måte, men alle ønsker går ikke i oppfyllelse.

Lydbildet til Black er også veldig bra. Vel, det er noe variert da musikken er noen man glemmer ganske kjapt og man bryr seg lite om, men våpenlydene er ekstremt bra. Våpnene føles skikkelig kraftige ut sammen med alle eksplosjonene rundt om kring. Stemmeskuespillet er også ganske bra, men det er ikke godt nok til å redde historien.

Men selv om det er et godt gjennomført standar skytespill så har det sine mangler, det er ingen multiplayer og ingen coop. Dette er ganske trist da Black ellers er et godt spill men mister endel Holdbarhet. Likevel anbefales Black til alle de som har en PS2 eller en Xbox.

Grafikk: 10
Gameplay: 9
Lyd: 7
Holdbarhet: 6

Pluss:
Grafikken, effektene gameplayet og "Black flyten".

Minus:
Darlig Historie samt ingen multiplayer eller coop.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: HHH
    2008-06-03 16:15
    Veldig bra anmeldelse!
     
  • Skrevet av: AleksanderN
    2008-06-03 17:07
    Veldig god anmeldelse. Fant bare en skrivefeil. Det var her "Lydbildet til Blac er også...."

    Har ellers aldri spilt spillet selv, men det høres jo greit ut da.
     
  • Skrevet av: Crazy Kraken
    2008-06-03 17:39
    Jepp, der var skrivefeilen rettet! Takker for skryt!
     
  • Skrevet av: Suppeelsker
    2008-06-03 18:11
    Du mangler noen "d-er" her og der.
    Underholdende og standard.
    Hvis vi legger dette småpirket til side, må jeg si at dette var en flott og innholdsrik anmeldelse! Keep up the good work!
     
  • Skrevet av: Master_bandit
    2008-06-03 18:16
    Black is back!
    God anmeldelse
     
  • Skrevet av: Crazy Kraken
    2008-06-03 18:23
    Oida! Skal bli bedre til å se over det jeg skriver til neste gang! Takk for skryt, men kan dere ikke også si hva som skal til for å gjøre anmeldelsen bedre osv? Jeg prøver å få enten en blogg eller en anmeldelse inn i neste blad!
     
  • Skrevet av: NinjaGrandad
    2008-06-03 19:03
    Kjempe anmeldelse !! Og det beste med det er at jeg er helt enig med deg i det du skriver. Spillet er BRA , men med dårlig historie, og veldig veldig kort, blir spillet en 7, som du skrev
     
  • Skrevet av: Nero The Elder
    2008-06-03 20:51
    Bra anmeldelse,CK. Fant en "skrivefeil". Det er mulig det er du som har riktig, men i begynnelsen av anmeldelsen din skriver du at spillet kom ut 24 Februar 2006, mens i GR's info boks(til høyre i anmeldelsen) står det 22 Februar 2006. Er mulig det er GR som har feil der. Ellers en god anmeldelse som sagt! Ikke for å være pirkete elns, men tenkte bare du skulle vite det.
     
  • Skrevet av: Jack the Lack of Crack
    2008-06-03 23:28
    God anmeldelse!

    Jeg stusser også litt på den standarr feilen! Har selv aldri fått prøvd Black, selv om jeg har hatt veldig lyst!

    Igjen, god anmeldelse!
     
  • Skrevet av: Matscoolio
    2008-06-07 14:15
    Noen bittesmå skrivefeil, men dem er lett å overse. Selv har jeg ikke spilt det, men det ser interresangt ut!

    God anmeldelse Crazy Kraken!
     
  • Skrevet av: jonaskram
    2008-12-15 23:08
    DEnne var også bra, CK, og jeg ønsker å se flere anmeldelser fra deg nå snart
     
  • Skrevet av: Kbomb
    2009-03-26 12:10
    Likte dårlig måten de russiske tullingene skrek "Kausjonist" til meg.

    Det er ikke direkte uvanlig eller spesielt på noen måte, men det som er litt bemerkningsverdig er at man kan skyte gjennom gipsvegger. Hadde det vært lavprofilert og middelmodig skytespill som James Bond eller Dirge of Cerberus hadde det aldri gått ann.
     
  • Skrevet av: RyoSnake
    2009-05-12 14:48
    Veldig fin anmeldelse
     
 
Min karakter:7/10
7 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.3/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 2% Grafikken og lyden
  • 23% Holdbarheten
  • 38% Historien
  • 5% Flerspilleren
  • 27% Enspilleren
  • 1% Kontrollene
  • 4% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte







0
Sniper-Island

Sniper-Island

av Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.




0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!





0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk



0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.