Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dragon Ball Z: Burst Limit

Kjøpte spillet i dag, så jeg kan ikke si så veldig mye om slutten, og sånn, men jeg skal si litt om gameplayet, og intrykket mitt av spillet.
Jeg har nå spilt gjennom "Saiyan saga", og er ganske fornøyd! Grafikken er super, den er morsom, og bra, slåssingen er også ganske bra!
Lyden har jeg ingen ting imot, men innimellom kan det bli litt plagsomt med litt for mange "Drama scenes". De kan også være nyttige, fordi de hører litt med i storyen, men det blir litt mange på en bane noen ganger.
Jeg hadde håpet på en god del karakterer å kunne være, sånn som på Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3: 160 personer man kan være.
Men her ble det visst bare 21. Men hvis man tenker over det så er det MYE mer detaljer på dette spillet enn i de andre DB spillene.
Supertriksene er kjempebra.

Savner litt annen musikk enn bare den ene sangen som blir spilt igjen og igjen på Main menu, og Z Chronicles. Men lyden og musikken er bra når man er i en kamp.

Hitill har jeg jo ikke fått spilt det så mye, men det jeg savner før og etter kampene er noen videoer, så man skjønner storyen litt bedre. Jeg har jo sett Dragon Ball episoder, og lest bøkene, men for andre som er nye for Dragon Ball verdenen! :)

En ting til jeg også synes var litt trist, er at det bare er fra Saiyan saga til Cell saga.
Jeg synes de burde tatt med Buu saga i tillegg.
Der er det mange KULE kamper, og tilogmed fusion, Super Saiyan 3 og mye mer.
Det er litt trist, men kanskje det kommer en 2'er! Hvem vet? (Folka som har laget spillet kanskje? :) )

Karakter:8
Grafikk: 9
Gameplay: 8
Lyd: 7
Holdbarhet: 8

Det ble en liten minus pga. musikken, at det ikke er alle Z sagaene, og at det bare er 21 folk (Folk kan jo bli lei av triksene, folkene osvosv..)


Håper dere liker anmeldelsen min :)

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10