Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Skrevet av: Christinem   2008-06-07

Alt begynner med at vi ser Link som sitter i en utrolig vakker lysning med en mann som virker som en slaks mentor eller en far? (trodde ikke han hadde noen far vi kjenner til) Uansett slutter undringen min brått da de zoomer litt vekk fra de to mennene og jeg får se landskapet rundt dem. Bakgrunnen er nydelig, de sitter i en utrolig vakker lysning i skogen. Frysningene brer seg utover kroppen fra hårstrå til hårstrå. Nydelig musikk spilles i bakgrunnen (i hvert fall i mine ører) Skikkelig zelda musikk for en trofast spiller. Tankene går til Oot og frysningene dukker opp igjen sterkere en før. De snakker om et oppdrag Link skal gjøre. Link skal dra til Hyrule og levere noe, og kanskje få møte prinsessen. Selvfølgelig er helten vår mer en villig til å hjelpe. Byen Link bor i nå (som heter Ordon) er skikkelig idyllisk, også virker det som den er godt gjemt fra den skumle og mørke verdenen utenfor, men er den virkelig det?

Dette stedet var nok ikke så gjemt allikevel, litt ut i spillet blir Link og noen av hans venner angrepet av griser, som rir på ja faktisk så ligner også de på griser.. Griser som rir griser Yes da... Uansett var det nå litt kule. Vår kjære helt blir slått ned og grisene tar vennene hans med seg til gud vet hvor. Når Link endelig våkner igjen får han panikk og han er ikke alene. Jeg sitter selv og skjelver for jeg er så sint. Hevnen skal bli søt som honning. Jeg får Link til å springe etter grisene alt han makter, men plutselig støter han på en underlig vegg. En sort vegg, med gylne kruseduller på. Hva i alle? Før jeg får sukk for meg blir jeg dratt inn i veggen av en gigantisk sort hånd. Hva nå? Hva er dette for noe greier, aliens? Hva slaks mørke krefter er i spill nå?

Spillet var bare helt utrolig, savnet litt av musikken fra Oot men noe musikk fikk en spille, en fuglesang og selvfølgelig Eponas sang, vakre minner dukker opp:) Det er bare så utrolig herlig og ri rundt på henne, ri over enger, fjellknauser og sletter. Hun er raskere en på Oot, men med så store områder en har og ri på nå skulle det bare mangle. Turene med Epona er noe av det beste med hele spillet, og når den da får buen i tillegg og kan bare plaffe ned de patetiske fiendene, maktfølelsen er stor. Ingen, INGEN kan ta meg nå. Men jeg rir ut i solnedganger skrur jeg volumet opp, musikken bølger ut i rommer og roen faller over meg, hvem trenger vel yoga og meditasjon..

Jeg lengtet etter og enda en gang å spille som den grønnkledde helten ridende på sin stolte ganger Epona, og jeg fikk virkelig mitt ønske oppfylt. Jeg kan bare anbefale dette spillet, liker du zelda spill kommer du til å elske dette, det kommer ikke forbi Oot, men er ganske så nært.
Det var fantastisk og enda en gang kunne spille som verdens kuleste spillefigur, altså selveste Link.

The End

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: dr peace
    2008-06-08 16:16
    Not bad..Not bad at all...
     
  • Skrevet av: Bernt Erik
    2008-06-09 09:53
    Du skriver kjempebra Christinem og jeg elsker spillet selv
     
  • Skrevet av: Christinem
    2008-06-12 11:43
    hehe takker for ros folkens ;)
     
  • Skrevet av: Kaze The Windlord
    2008-08-14 10:08
    ...hadde du ikke litt samme tekst her som i bloggen din om samme spillet? ellers en veeeelig bra anmeldelse! gratulerer!
     
  • Skrevet av: Gamezfan
    2008-09-23 21:17
    Super anmeldelse!

    Savnet litt mer om grafikk, lyd og gameplay, men ellers helt topp!

    Enig i alt bortsett fra i det at det ikke overgår OoT. Men siden spillene er såpass like og lette å sammenligne, er det vel sånn at man liker best det man spiller først.
     
  • Skrevet av: HaCkzur
    2008-10-13 00:28
    Kunne ikke vært mer enig. Elsker dette spillet
     
 
Min karakter:10/10
30 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:9.7/10
Info
  • Format:
    Wii, Gamecube
  • Sjanger:
    Eventyr
  • Utvikler:
    Nintendo
  • Utgiver:
    Nintendo
  • Antall spillere:
    1
  • Utgis:
    18 desember 2006
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 1% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 12% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 2% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 1% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 19% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 4% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 3% Driveclub
  • 5% Dragon Age: Inquisition
  • 4% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 3% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 8% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 1% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 4% Halo: The Master Chief Collection
  • 12% Far Cry 4
  • 3% Project CARS
  • 3% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 10% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte




0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

av Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

av AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




1
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

av Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

av P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

av JitterEye

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

av tha_imaschi

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

av kalabalik

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/

BETA +