Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Jeg er i sjokktilstand! For et spill! Dette er noe av det beste jeg har opplevd (foruten demoen av Crysis). Ikke bare er spillet ufattelig flott å se på, men det er actionspekket til randen. Selve gameplayet er akkurat slik vi vil ha det, historien er innfløkt og meget hektende.

Målet er å få tak i en terrorist som befinner seg alt i fra Midt-Østen til Mellom Europa. Nå har jeg kommet meg til Aserbajan og holder på skyte meg fra hus til hus. Oppdraget før det var å forhindre en atombombe eksplodere, noe som jeg dessverre ikke klarte og selve opplevelsen kan ikke beskrives med ord - det hele var totalt unikt på mange måter. Det var nesten som om du opplevde det hele på nært hold. Satt i flere minutter helt tom i pappen og måtte ta meg igjen.

Grafikken er cinematisk og er så detaljert at øynene dine sliter med å få med seg alt som skjer. Tårer i øynene har jeg opplevd flere ganger mens jeg tappert har prøvd å skyte ned så mange terrorister som mulig uten selv å bli tatt ut på den mest bestialske måten. Kulene hviner i luften, røyk, eksplosjoner, smerteskrik fyller spillingen mens du hele tiden kryper som en orm for å komme deg i sikkerhet etter at en tanks har oppdaget deg.

Lyden er fet med ufattelig mange effekter som gir deg til tider gåsehud. Å spille Call of Duty 4 med mus og tastatur er for meg perfekt og etter å ha spilt mye sniper i Battlefield 2142 så vet jeg nå hvor jeg skal sikte for å gjøre kort prosess på fienden - nemlig hodet. Med et stort antall våpen er det ikke noe problem å få skutt deg i vei igjennom horder av fiender. Balansen på våpnene er perfekt og alt føles så inn i helv...te realistisk ut.

Når jeg har fått trent litt skal jeg gå online og kanskje har Battlefield 2142 fått en god arvtaker, for Call of Duty 4 skal ha like god onlinestøtte som BF2142 og det lyder godt i mine ører.

Hvis jeg skulle gi en karakter på dette spillet, ville det ha fått 9/10 og det uten å tenke meg om, det får en liten trekk og det er at enkelte av bretten er litt for strømlinjeformet slik at du må følge sporet til punkt og prikke, mens andre er frie hvor du selv kan velge hvilken vei du skal.

Nei, en ny konge blant spillsamlingen er kommet - nemlig Call of Duty 4 til PC og nå blir det mindre BF2142 spilling og mer Call of Duty. Selvsagt blir vel det en litt annerledes fordeling nå Crysis dukker opp i slutten av denne måneden. For da kommer jeg garantert til å spille det også. For demoen av Crysis har jeg gjennomført flere ganger og er like imponert hver gang.

Call of Duty 4 ble kjørt på en:
Intel Core 2 Extreme QX6850 3GHz 1333Mhz Socket LGA775, 8MB prosessor. EVGA 8800 GTX m/768MB DDR3 RAM - overklokka versjon, 2GB 6400 RAM fra OCZ, Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Champion Edition lydkort.

Grafikken kjøres på fullt med 4x anti aliasing og med en oppløsning på 1680x1050 (som skjermen min NEC Multisync 20WGX2 takler)med alle effekter slått på.

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10