Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Race Driver: Grid

Skrevet av: K_R_I_S   2008-06-13

Jeg har satt meg bak rattet og kjørt noen av verdens raskeste biler på på både trange bygater og store baner. Her er min anmeldelse!

Helt siden jeg så den første trailern har ventet på at dette spillet skulle komme. Og når jeg startet spillet og begynte å kjøre følte jeg at dette var et av tidenes beste bilspill. Grafikken er jo helt konge og gameplayen er på top, deilig.

Det starter med at du skal kjøre noen løp for noen team å skaffe penger til å starte dit eget,
og når du har gjort det kan du etter vært kjøpe nye biler og kjøre større løp.
Og etter hver sessong kan du velge om du skal kjøre 24 timers løp på Le Mans som du kan få masse penger av hvis du oppfyller karavene til teamet du velger å kjøre for i det løpet.
Men jeg skal ikke røpe for mye så jeg for vell kanskje vevne litt om gameplayen.

Med en gang du starter løpet merker du at andrenalinet begynner å pumpe, alt er nesten perfekt når du kjører!
Det kunne kanskje vært litt andeledes men ikke så mye.
Og når du kjører i 300 km/t med en Dodge Viper føler du med en gang at det går fort, det er den ultimate fartsfølelse!
Men du må passe på, for en liten feil kan koste deg løpet, for hvis du krasjer kan bilen bli totalvraket. Men da for du tre valg: du kan starte løpet på nytt og gjøre alt igjen, eller du kan bryte løpet men det er ikke bra for pengene og karieren din, eller så kan du bruke en fin ting kalt "flashback" som gjør at du kan ta den siste svingen på nytt eller prøve å kjøre forbi han på en annen måte. Men det er sånn at du ikke kan bruke det så mange ganger du vil.

Lyden i Grid er utrolig bra, alt fra de store sammen-støtene til de sinte motorene høres virklige ut, men selv om sangene har god rytme og en fin flyt er det dumt at du nesten aldri hører en eneste sang, det er nesten bare på slutten av vært 24-timers løp og når du kjører mot rival-teamet "Ravenwest".

Så når du kommer lengre uti spillet får du bedre sponsorer som vil ha navnet sitt på bilen din og gir deg penger hvis du oppfyller kravene deres, og du kan få lagkammerater som kan hjelpe deg å vinne, men alle er ikke like flinke til å kjøre så du passe på hvem du velger, du kan også få større garasjer.

Det er mange løp å kjøre, det er blant annet demolition-derby, 24-timers løp, formel 1000, gammle muskelbiler, Club-GT, Pro-Tuned, drift, også er det mange andre store og små typer løp og kjøre.

Det som gjør at du nesten aldri slutter å spille Grid er at det er en bra multiplayer og alltid mange urfordrene løp, men det er ingen split-screen og det skulle vært en standard på bilspill som dette!

Antall spillere: 1

Antall spillere online: 1-12

Grafikk: 9
Lyd: 9
Gameplay: 10
Holdbarhet: 9


Pluss: Mange typer løp, kjørefølelsen, flashback, nydelig grafikk, fantastisk online.


Minus: Ikke så mange biler, ingen split-screen.

Min konklusjon: Grid er et av de spillene alle fans av sjangern burde ha.

Samlet karakter: Normal 9/10

Spillet er testet på PS3.

Samlet karakter: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10