Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Pro Evolution Soccer 6

Jeg har alltid vorre en person som likte Fifa best. Men en dag bestemte jeg meg før å prøve PES6 som hadde fått bra omtale. Men jeg skulle få en negativ opplevelse.

Jeg har alltid likt fotball spill, det er ikke mye som er bedre en å sette en ball elegant i mål, og stjele seieren noen sekunder før kamp slutt. Jeg var veldig spent på å få skikkelig realistisk fotball opplevelse.

Jeg starter spillet og gjør meg klar for en kamp. Jeg merker at grafikken er litt dårlig, men jeg overlever. Etter bare noen minuter merker jeg ting. Dette spillet er mye mer vanskelig en Fifa spillene. Den økte realismen gjør alt mye mer vanskelig, men det gjør også slikt at jeg får en bedre følelse når jeg endelig scorer et mål. Etter hvert så blir jeg bedre og bedre og spillet begynner å bli bedre og bedre. Men merker også noen store irritasjons momenter. Nesten hver gang jeg takler noen, så vender motspilleren seg. Etter å ha fått 3-4 gule kort så er man ganske sur.

Det er flere problemer en det også. Mine medspillere oppfører seg noen ganger som en gjeng med idioter. De springer ofte slik at de ikke kan spilles på, og de gjør idiotiske ting. Det er forferdelig når en medspiller plutselig springer bort til en motspiller uten grunn. Noe som også merkes er mangelen på lisens. Jeg hater at fotball lagene ikke har sine egne navn. Det er mange lag jeg bruker lang tid for å finne, og det er kjedelig å bruke 10 min på å hjelpe kompisen å finne laget han vil være.

Men det er noen posetive ting også. Når man spiller mot hverandre er spillet bedre. Det blir mindre tull fra med/motspillere og gameplayet blir bedre. Så jeg vil anbefale å spille med venner for da vil du få en bedre opplevelse.

Lyden på spillet er som det skal være på et fotball spill. Publikum jubler og kommentatorene snakker. Men kommentatorene kan finne på å si noen helt rare ting. De sier ofte at jeg burde score på sjangser som egentlig er småe. Dette har liten effekt på gameplay men kan nevnes som et lite irritasjons moment, når man spiller en viktig kamp.

Det er også en online del, og den er nesten latterlig. Du har et ok rankings system, men det hjelper ikke når kampene lagger. Det er utrolig irriterende å spille når det lagger, og jeg spilte bare 4-5 kamper. Det ble så kjedelig med lagg at jeg ikke giddet mer. Man kan snakke med motspillere og det var egentlig det eneste som var artig med å spille online.

Så alt i alt så ble dette en negativ opplevelse. Jeg vil si at realismen er tøff, men irritasjons momentene ødelegger alt. Jeg er nokk fortsatt mest glad i Fifa spillene. Dette er et spill jeg ikke vil anbefale, og jeg vil heller anbefale å kjøpe Fifa. Så for min del er dette et spill jeg noen ganger finner frem, når jeg har besøk.

Spillet er spilt på en Xbox 360.

+ med spillet: Deilig følelse når man scorer, artig å spille med venner

- med spillet: Mangel på lisens, mange irritasjons momenter, elendig online del

Grafikk:6
Gameplay:6
Lyd:7
Holdbarhet:6

Samlet karakter: 3.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10