Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

FIFA 07

EAs årlige spill serie slår som vanlig ganske bra ut, men er det nok, er det nok til å fenge spillerne til den grad det er mulig?

EA pleier å komme ut med en del spill hvert år, det er liksom en tradisjon. Du ser jo på Need For Speed serien, det kommer et spill hvert år. Jeg mener at i Fifa serien er dette nødvendig, dette for å ha de nyeste spillerstallene til en hver tid.

Spillet har egentlig ingen historie, det nærmeste du kommer en historie er manager delen. Her får du gi navn til en manager, velge et bildet som skal være deg og bestemme land og fødselsår. På starten av din karriere får du et middels dårlig lag. Et lag med dårlig økonomi og dårlig spillerstall. Da er det din jobb og imponere og gjør gode resultater. Kommer resultatene kommer de lukrative tilbudene fra de store klubbene.

Grafikken i spillet er ganske middels, du får ingen stor aha opplevelse av en god grafikk når du setter deg ned med Fifa 07. Du får egentlig et helhets inntrykk av spillet som ganske middels. Spillerne ser bra ut, de som har sitt eget utseende. Det er ikke mange, det er bare de mest kjente. Som Beckham, Ballack og Drogba. Resten av spillerne, de som ikke er så kjente har et utseende som ikke stemmer i det hele tatt, dette bidrar også til den store middelsfølelsen man får. Det store plusset i grafikken er stadionene, de er mange og fine. De aller mest kjente i Europa er med og det er bra. Det som ikke er så bra på stadionene er publikum, et stort minus! De er så dårlige at jeg blir kvalm.

I kamper er ikke fysikken den helt store, det finnes ikke så mange finter, dette bidrar også til den middelmådige følelsen. Hvis du skal skyte et skudd og er på feil bein bytter du plutselig bein i en ekstremt stor fart, det er ikke sannsynelig og derfor tekker dette også ned.

Du har sikkert deg ganske mange timer med underholdning hvis du gidder å bruke endel tid på manager delen, det er morsomt å bygge opp verdens beste fotball lag, det er faktisk veldig morsomt.

Alt i alt er dette et morsomt spill på to plan. Hvis du gidder kan du bruke endel tid på manager delen og få det morsomt med det. Spillet er også veldig godt sammen med venner, utrolig morsomt hvsi dere spiller 2 mot 2.

Grafikk: 4
Dette på grunn av dårlig publikum og generelt dårlig grafikk.

Historie: 4
Velger å gi det en historie karakter på grunn av manager delen. Men, for all del, det er jo ikke noen GTA historien akkurat.

Gameplay: 7
Morsomme moder du kan spille i. Godt på denne delen.

Holdbarhet: 8
Hvis du gidder å bruke tid på manager moden har du mange timer med spill.

-AleksanderN

Samlet karakter: 5.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10