LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Guitar Hero III: Legends of Rock

      Guitar hero 3 er et sinnsykt fett spill som er underholdende, vanskelig, lett og det er faktisk nesten en glede å være i nærheten av spillet når det blir spilt! man hører jo på for det meste god musikk! det samme konseptet fra GH og GHII er blitt bevart, å holde riktig farge mens man slår på "strum baren". Og selv om det kan høres dumt og kjedelig ut, så er det et vanvittig gøy av en eller annen grunn. det er et par nye konsepter fra de eldre GH- spillene, men det største er nok "guitar battles" når man spiller mot bossene i career mode, får man isteden for "star power" noe som heter "battle power", som ødelegger for motsanderen. Men der aller beste med Guitar Hero, er jo selvsalgt multiplayer. å spille dine venner i senk, å bli utspilt av dine venner, å agripe din motstander med battle power, å slite seg gjennom det når han bruker det på deg... det er en sann glede.

      grunnen at Guitar Hero III: legends of rock ikke får 9/10 er fordi det er ikke på langt nær så morsomt alene som med andre.

      Medlemsanmeldelser18
      Samlet karakter: 7.7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10