Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Star Wars Battlefront II (2005)

Star wars filmene er blitt spillmatisert utallige ganger. Så mange ganger at man kanskje ikke lenger gidder å følge med på hva som kommer. Om du ikke har spilt dette har du nok gått litt glipp av noe!

I dette spillet styrer du nemlig ikke noen spesifikk karakter. Du er enten en soldat for opprørerne, imperiet, republikken, eller CIS. Alle badassene og "snillingene" i filmene altså.

Spillet kan beskrives som et battlefield i tredjeperson i star wars universet. Du løper rundt på en bane, er fri til å kjøre tanks eller gå (romskipene finnes ikke på vanlige baner slik som i eneren). Du skal drepe så mange fiender som mulig, og ta over såkalte "command posts"

Grafikken er helt grei til å være ps2, men noen ganger er det litt kornete.

Styringen er helt grei, men det er vrient å sikte presist.

Lyden i spillet er egentlig svært bra. Skudd hviner rundt deg, granater eksploderer hær og dær, og folk vræler idet de blir skutt. Det høres svært bra ut med andre ord.

I tillegg til "vanlige baner" på bakken, er det også kamper i verdensrommet i dette spillet. Du flyr rundt mellom ditt og fiendens kjemperomskip og skal skyte ned fientlige fly og bombe i stykker moderskipet deres.

En annen kul vri fra enern er at du nå etter en viss mengde poeng kan spille som jedier, sither og bounty huntere. Det føles godt å spille som f.eks Darth Maul og hugge ned klone etter klone!

I spillet er både en campaign der du spiller deg gjennom imperiets historie, og det finnes en modus som heter galactic conquest der du skal ta over galakser med valgt lag.

Det skal ogsså være en onlinedel i spillet, men den har jeg ikke fått prøvd ut (online på ps2 = må ha doktorgrad i alt for å forstå).

Spillet er deffinitivt sammen med lego star wars og enern blandt kremen av star wars spill som er ute i butikkene:)

Grafikk: 7
Lyd: 9
Gameplay: 7
Holdbarhet: 8

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10