Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Army of Two

Skrevet av: Zaney   2008-06-25

Army of Two byr på en ganske hard utfordring, med fiender på alle kanter omtrent hele tiden, og da er det veldig greit og ha noen du kan samarbeide med om og ta ut fiendene, Army of Two er egentlig meningen at du skal være med en venn, altså co-op, denne delen har EA gjort veldig bra, med aggro måleren.
Spillet kan også spilles på 1player, med en bot som du styrer.

Det første du gjør er og velge hvem av de to folkene du kan være, altså Rios eller Salem som er medlemmer av en privat her, så går det vidre til Basic traning, og du lærer hvordan du skaffer aggro, reloader,kaste granater, back to back osv.

Etter det så går det rett til første oppdraget, der du og botten(eller venn) skal ta ut ganske mange før du kommer til første bossen som har en AK-47 i gull, men såklart har han mange vakter som passer på han,så dere må ta ut de samtidig som dere kjemper mot bossen som er ganske feig og holder lang avstand.

Spillet er også basert på virkeligheten, som stop noen Al-Qaida før de gjør sånn og sånn, og ting som det.

Skal ikke si noe mer om singleplayer, co-op delen,bortsett fra at den var ganske bra, men over til multiplayeren, det første du vil merke er at det tar veldig lang tid og finne en kamp, du kan lage deg mat mens du venter, eller se på TV, jeg har gjort det flere ganger, og når du først finner ett vil du merke at du vi slite med lagg, f.eks jeg opplevde at jeg ble drept, så kommer han jeg spiller med og healer meg, samtidig som vi holdt på med "få en skadd fyr til helikoptere" vanlighvis går du mye saktere mens du har han på ryggen, men når jeg ble drept på veien, og revivet etterpå, ble jeg raskere samtidig han som var skadd var på ryggen min, så jeg kunne ta han fram til helikoptere uten problemer.
Uten de hadde spillet vært veldig bra, ikke perfekt, men bra.

Dette spillet er gøy for de som elsker co-op og taktikker, Masse kule våpen og såklart, drepe veldig mange, mange botter.

+Bra historie, våpen oppgradering, og co-op

-Boten du spiller med kan være ganske dum.
Online delen, vanskelig og finne battle, og lagger ganske ofte der, ingen bakgrunnshistorie om de du spiller.

Grafikk: 8/10
Lyd:8/10
Gameplay:9/10
Holdbarhet: 7/10

Jeg personlig synes Army of Two var et underholdene spill som jeg vil anbefale, jeg har det på ps3, så vet ikke om det f.eks lagger like mye på xbox 360.

Medlemsanmeldelser13
Samlet karakter: 7.9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10