Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

UEFA Euro 2008

Skrevet av: mr fifa   2008-06-26

EA sports skyter mål igjen!

grafikk : 8/10
Lyd: 9/10 - Clyde tyldesly er like bra som alltid
gameplay - 9/10 - mange småfeil fiksa siden Fifa 08
holdbarhet - 8/10 - blir aldri tamt!

etter en litt kjedelig og trist 08 - utgave av FIFA slår EA sports hardt tilbake, og lager et fyrverkeri av et fotballspill.

selv om det ikke er så ulikt FIFA 08, så er det mange ganger bedre! alle småfeilene fra høstens EA - fotball utgivelse er rettet opp, og alle ferdigprogramerte løpene, og de irreterende "stå -i-ro" dempingene er borte.

fintesystemet er også litt forbedret, dermed er det enda deiligere å passere en forvirret Italia back, mens du fortsetter raidet opp sidelinja.

Captain Your Country er en ny feature, som jeg ble meget begeistret over. selv om mange vil finne den verdiløs i 1 - player (noe jeg ikke gjør), er den briljant i 2 - 4 payer, der man kan kjempe mot en kamerat om å bli kaptein på et av Europas 53 fifaregistrerte landene i Europa.

kommentering er som vanlig helt briljant, og i mange situasjoner må jeg bare ta av meg hatten for andy townsend og Clyde Tydesly.

eneste minuset med spillet er at kanskje bare trettifem av de drøyt femti landslagene er lisensierte, men spillet tar ikke skade av det.

det er også et lite minus at Keeper AI er litt dårlig, samt at mange fjes - modeller er litt dårlige, men man går jo ikke rundt å ser på fjesene i et så intenst fotball spill.

For min del kommer dette spillet til å vare langt utover høsten, helt til jeg legger mine skjelvende hender over et forhåpentligvis like briljant FIFA 09

+ Herlig, Herlig , Herlig
- noen ikkelisensierte lag

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10