Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

Skrevet av: Erro   2008-06-27

Barnespill tenker kansje mange når de ser dette spillet, og det er synd for de vet virkelig ikke hva de går glipp av.

Historien til spilet er enkel nok, Links venn Tetra blir kidnappet av et spøkelsesskip. Og Link blir skylt i land på øy. Der møter han feen Ciela og sjømannen Linebeck som blir med han på hans stor og heltemodige reise for å redde sin venn. Fra øy til øy må man reise for å løse gåter og komme seg gjennom intrikate templer og huler.

Utvikleren av spillet har benyttet seg av alle DSen funsjoner, man styrer Link med Touch screenen og kontrollsytsemet er laget på en måte som gjør det gøy å spille. Man peker stylusen i den retnigne man vil Link skal gå og anriper med å tegne streker eller rundinger på skjermen. Dette høres kansje enkelt nok ut men det er virkelig gøy. I løpet av spill blir mikrofonen og brukt en del og man må både rope å hoie for å løse noen gåter.

Båten styrer man ganske enkelt med å tegne en rute på kartet som båten ølger og så styrer man kanonen mens den kjører. I løpet av spillet får man også tak i andre hjelpemidler enn sverdet som for eksempel bumerang eller pil og bue. Disse styres også med Touch sreenen på forksjellige måter.

Jeg synes spillet var kempegøy og jeg koste meg virkelig når jeg spilt gjennom det. Anbefales på det sterkeste for alle som eier en DS.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10