Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Counter-Strike: Source

Skrevet av: Tomsen   2008-06-29

Counter-Strike: Source er et spill produsert av Valve.

Introduksjon:

Spillet er et online basert fps spill, som går ut på eliminere dine fiender, eller fulføre oppdraget før tiden renner ut.

Når du først logger inn i spillet så kommer det opp to grupper du kan velge å hjelpe for å vinne, Terrorister og Anti-Terrorister.

Anti-Terrorister har som formål å stoppe terroristene fra å bombe forsjellige plasser, eller redde gisler fra terroristenes hender.

Gameplay:

Det første du kommer til å merke om du er ny CSS spiller er at det er utrolig vanskelig å treffe dine fiender. Det krever presisjon og mye øvelse, siden enkelte har brukt flere år på å bli god. Det kan være svært frusterende i begynnelsen. Gameplay er meget bra laget og veldig realistisk. Samt at det er lett og kontrollere karaktern du spiller. Derfor får gameplaye (9/10)

Lyd/musikk:

I CSS er det ikke stort med musikk, men gameplay lydene er fantastisk. Man kan høre skrittene til fiendene jo nærmere de kommer deg, noe som gjør at CSS får en bra lyd karakter (8/10)

Grafikk: Grafikken til CSS i år 08 ikke noe av det nyeste men likavel så har spillet et helt middels målig grafikk. Jeg gir da spillet et (7/10) siden som sagt spillet er ikke noe av det nyeste på markede.

Holdbarhet: Dette spillet er spillt av mennesker i flere år, holdbarheten kan vare lenge, men spillet kan bli ensformig etter en stund. (8/10)

Alt i allt er CSS et veldig bra online spill om du er glad i fps sjangeren. Den får, å fortjener værtfall 8/10 om ikke mer.

Takk for meg.

Medlemsanmeldelser8
Samlet karakter: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10