Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Smash Bros. Brawl

Skrevet av: Dave26   2008-06-30

Episke slåsse scener, stillige og varierte karakterer og storslagen musikk dette er bare noe av det du har i vente for dette magiske slåssespillet.

Det har vært ute en god stund nå, Japan fikk dette mesterverket allerede i Januar deretter fikk Nord- Amerika det i Mars og nesten 4 måneder etter den Amerikanske utgivelsen har vi i Europa fått det.

Spillet har blitt rost opp til himmels av blandt annet the japanske magasinet Famitsu som belønnet spillet med toppscoren 40/40, bare 6 spill før Super smash bros brawl har fått denne poengscoren.

Super smash bros brawl er ikke likt andre slåssespill, er du fan av slåssespill som Soul calibur og tekken serien er sannsynligheten for at du liker Super smash bros brawl svært liten. Det var kanskje litt feil å si, selv om du liker tekken så kan du forelske deg i Brawl, men stilen i Brawl er helt forskjellig fra generelle slåssespill.

I Super smash bros brawl har nintendo samlet 35 av kanskje nintendo's mest kjente karakterer og satt dem sammen for å sloss. Bare ideen om at Mario kan slåss mot Link for vel de fleste Nintendo fanboys hjerter til å stå i flamer. Mario, Samus, Fox, Bowser osv er karakterer du finner i Brawl. I tillegg til de gamle som var med i Super smash bros meelee har vi fått en del nye. Pit fra kid icarus, Ike fra fire emblem serien, Wario og rekken fortsetter.

For å bekjempe fiender i Brawl må man slå dem ut av banen. Nederst på skjermen finner man et prosent tall, jo høyere prosent motstandern din har jo lettere er det å slå han ut av banen.
Vinnern er den som står igjen på banen enten alene eller med en lag kamerat.

Spillet har drøssevis av moduser, adventure mode der du kjemper deg gjennom en historie, classic mode der du spiller mot spillbare karakter og til slutt møter en bekjent fra de tidligere smash spillene.
I tillegg til dette har man all star mode, event mode der du går gjennom episoder som må løses og staduim der du kan leke deg rundt med en sandsekk og et balltre.

Sant å sies så er dette spillet best på multiplayer delen. Det kan bli ganske ensformig uten online og multiplayer. 4 venner samlet sammen er dette kanskje tidenes beste multiplayer spill, nei jeg tuller ikke. 4 venner sammen i stua som hamrer løs på hverandre med de mest uvirkelige karakterene som er å spille hvor utrolig er ikke det?

Online delen er litt skuffende, det lagger en del spesielt hvis du spiller med noen på andre siden av jordkloden, men hvis du gjør som meg så bytter du friendcodes med folk og da lagger det som regel ikke.

Noe jeg savner og det er jeg vel ikke alene om er et ratingsystem som på Mario kart wii. Hadde brawl hatt akkurat dette hadde det vært mye morsommere å spille online kamper, men moro er det likevel.

Noe som jeg syntes var utrolig kreativt av brawl utviklerne var at de har satt inn en del funksjoner som for eksempel det å ta opp kampene dine og ta bilder. Spiller du en utrolig rå kamp og føler for å vise den kan man sende den til venner du har lagt inn på wii, det samme gjelder bilder.

Stagebuilder er også en ny funksjon der du kan lage dine egne baner. Disse banene kan man også dele med venner.


Grafikk: 10/10
Grafikken er noe av det beste jeg har sett på et wii spill etter mario galaxy. Filmsekvensene er rett og slett utrolige, tror du meg ikke ta en titt på youtube.

Lyd: 10/10
Med over 200 episke sanger er dette noe av det beste jeg har opplevd innen spill. Sanger som er så utrolige at du for gåsehud.

Gameplay: 10/10
Gameplayet er så godt gjennomtenkt, og det er noe av det morsomste som finnes å spille multiplayer.

Holdbarhet: 10/10
Spiller man alene vil dette spillet vare en god stund med trofeer som skal samles og klistermerker som skal jaktes. Spiller du multiplayer så vil dette spillet vare i mange mange år framover.

Jeg anbefaler Super smash bros brawl sterkt til alle som har adgang til en wii, og til dem som ikke eier en er brawl en stor grunn til å anskaffe seg en.

Medlemsanmeldelser20
Samlet karakter: 9.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10