Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield 2142

Skrevet av: Tomsen   2008-07-01

Battlefield 2142 er et online basert Fps spill, som krever et stabillt internett for å spille.

Spillet tar deg med til fremtidens krigføring der en katastrofal istid har rammet jorda og utarmer jordas ressurser. Dette fører til at to koalisjoner fører en desperet krig der det eneste som betyr noe er å overleve.

Når du først er inne i spillet så velger du deg et lag du vil spille på, (PAC) eller (EU). Det finnes to forsjellige spille "moduser" Titan eller Conquest.

Hensikten med conquest er å ta over basene til andre lage. For å gjøre det så står man ved et flagg til det trekkes ned, og deres eget team flagg trekkes opp. Man vinner ved å ta flest baser, slik at motstanderen sin "poengsum" går mot 0.

På titan så skal man bevege seg til utskytnings plasser, å avfyre raketter mot skjoldet til titanen. For de som ikke vet hva titan er så er det et slaks "skip". Når skjoldet er nede skal man om bord stige skipet å ødelegge "kontroll senteret". Når det er ødelagt er det bare å komme seg ut før det eksploderer.

Grafikken i spillet er verdig dagens grafikk. Noen ulemper er det ved at man ikke skyte fiendene dine igjennom vegger og lignede men uansett så er dette bare en bagatell. Etter min mening er spillet verdig en 7/10 i grafikk.

Musikken i bf2142 er bra men det mangler det lille ekstra. Noe som trekker det ned litt. Ellers in game lyder er det bra borsett fra at man kan knapt høre når fiendene kommer, som man kan i CS. Derfor får musikk/lyd en 8/10

Holdbarheten varierer, De fleste jobber seg opp til ranken som kommer før Supreme Commandor. Og siden det er vanskelig å bli den siste ranken så kan det bli noe kjedelig etter en stund. Men uansett så har spillet en bedre holdbarhet en de andre battlefield spillene i serien. Derfor får det en holdbarhet på 8/10

Jeg synes Battlefield 2142 er et genialt spill men at forgjengeren er bedre.

Er det noe som er feil, send meg en melding på GR.

Medlemsanmeldelser10
Samlet karakter: 8.1/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10