Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Smuggler's Run

Har du en PS2 som står og støver ned etter at den her blitt frakjørt de nye spillkonsollene XBOX 360 og PS3 og furter fordi noen av de beste bilspillene bare kommer ut til disse istedenfor den gamle gode traveren, så har jeg løsningen som gir ny bilmoro fra et gammelt spill til din gamle spilkonsoll! Jeg snakker om Smuggler's Run!

I Smuggler's Run spiller du en ex-militær organisasjon som driver med uærlige
hensikter, jeg sikter til smugling av høy skala. Organisasjonen heter The Forgotten og er den amerikanske grensevaktas verste fiende. Handlingen er lagt til Canada/USA's grense og Mexico/USA grensa. De gjør alt for å stoppe deg og organisasjonen din fra å lyktes. Men det er ikke bare innpåslite tollere og grensevakter du har etter deg, du kan fort få Hæren eller CIA etter deg hvis du driter deg ekstra ut. Lovens lange arm stikker ofte kjepper i hjulene, men det gjør også konkurrerende grupper og organisasjoner i samme yrke som deg. Den verste fieden er O'Grady's, som er en skotsk smuglerorganisasjon med en veldig skarrende gælkisk dialekt. Med så mange som vil ha kloa i deg og folka dine, blir det liten tid til å cruise rundt på oppdragene. Her må man holde ører og øyer oppe konstant.

Ved siden av de nesten umulige oppdragene, er det en helt fenomenal enspillerdel ved siden av. Har kan du leke deg mot sju forskjellige lag (de samme som er i mot deg på karrieredelen+snut og andre jævler) i tre forskjellige moduser, Checkpoint Race, Loot Grab og en modus hvor alle lagene skal kjeme om en kasse og få den til et annet punkt. Dette forlenger holdbarehten på spillet vesentlig. Det er også en tospillerdel som er lik, men som er litt kjipere for du trenger hele skjemen for deg selv ganske ofte. Det finnes en egen del hvor du kan streife


-Checkpoint race: Her gjelder det å komme fortest fra A til B. Man må kjøre igjennom checkpunkter for å få mer tid.

-Loot Grab: Lag et lag med tre datakompiser og konkurrer med det annet for å levere mest smuglegods innen en viss tid.

- Den tredje skal du konkurrere med andre om å levere smuglegods fra A til B. Hver krasj gjør at den mister verdi.

Bilfysikken er bra til å være et spill fra 2000, for vi snakker ikke Forza eller GT her. Bilene blir ikke totalknust av skade. Bilen begynner å ryke svart og dekkene faller av, men den starter å virke igjen etter 1,5 sekunder, noe som er vel så bra. Alt som er løst på bilen faller av fra dører, lasteplan og reservehjul. Grafikken er enkel, men bra. Det er ikke lagt veldig mye arbeid i bilene grafisk, men det trengs heller ikke, du rekker ikke å se på den uansett! Dette er det første spillet jeg vet om som har "ragdoll" i spillet. Det vimler av turgåere, grizzlybjørner, hjort og politifolk som du kan dælje ned og se dem fly milevis avgårde. Dette er kjempemorsomt for det kommer ikke noe blod, og etter 10 sekunder er dyra og menneskene på beina igjen.

Her er alle gruppene/organisasjonene i spillet:

-The Forgotten
-A 20's
-O'Grady's
-CIA
-Hæren
-Border Patrol
-Colombian Cartels
-The Quebecions

Alt i alt, et supert spill med mye glede og lang levetid og haugevis med oppdrag. Ikke revolusjonerende, men et av de beste bilspillene jeg vet om. Det ble gitt ut til PS2 og Xbox og kan være vanskelig å få tak i, men kan finnes på netthandler

+Mye moro hele tiden
+Mange valgmuligheter
+Ragdoll er gøy
+Mange kule biler

-Plagsom damestemme i bakgrunnen
-Utrolig vanskelige oppdrag

Grafikk 8
Lyd 7
Gameplay 10
Holdbarhet 10

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10