Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Naruto: Rise of a Ninja

Naruto er på akademiet og skal til og lage en klone av seg selv, noe som ikke ender helt etter planen. Når skolen er ferdig gynger Naruto stille på huska, han går av og går sakte bortover veien. Plutselig snakker en mann til han og eventyret starter...

For de som ser eller har sett serien, er spillet helt fra starten av til etter eksamen. Spillet innebærer av og gjøre oppdrag, oppdrag som gjør at du kommer deg videre i spillet, og oppdrag som gjør byen glad i deg.

Det er tre forskjelige penger, vanlig penger, bronsje medaljonger og gull medaljonger. For de vanlige pengene kan man kjøpe nudler, kniver og scrolls. bronsje medaljongene kan man bruke til og oppgradere plassen til kniver og nudler, og man kan oppgradere hvor effektive de er. Gull medaljongene kan man bruke til og oppgradere scrollsene.

Man kan bruke fire scrolls om gangen, scrollsene har ikke spesielle tekniker som i serien, men de gjør at at knivene er mer effektive at man har rage mode mye lenger, osv. Forskjellig fra vær scrolls.

Fra starten av er hele byen sur på deg, du kan bli venner med dem ved og ta race, gjemmsel eller nudellevering. Som nevnt blir man også venner med dem ved og ta noen oppdrag.


Ninjutsu. Det er sexy no jutsu( ;-) ), klatre på vegger jutsu, gå på vann jutsu og klone jutsu.
Man lærer det etter hvert i spillet, i story oppdragene. Vis man går til noen trenere så kan man også oppgradere jutsune ved og bruke bronsje medaljonger.


Slemmingene. Man banker slemingene ved og sloss rett mot hverandre som i vanlige fightingspill (tekken, soul calibur) Dette var noe jeg ikke likte så godt i starten, men etter hvert ble jeg vant til det og det var like gøy som andre spill.


Story. Vis det er noe dritt med dette spillet er det storyen. Har man ikke sett serien vil man ha problemer med og forstå handlingen. Det bare hopper bortover med filmklippene, man forstår ikke hvorfor man sloss mot de folkene vis man ikke har sett serien.


Grafikk. Grafikken i spillet er OK. Det er ikke helt likt som i serien(litt vansklig og forlange også) men det ser bra ut sånn det er.


Lyd. Mange morsome lyder, favorittene er når man feiler ninjutsune. Nå har man også adgang til og laste ned en gratis stemmepakke fra Markedplace vis man vil ha japanske stemmer istedenfor engelske.


Pluss: Moro og hoppe fra tak til tak, mange morsome akktiviteter vis man vil ta en pause fra oppdrag, man kan ikke ungå og le når ninjutsune feiler.

Minus: Storyen.


Grafikk: 8/10
gameplay: 9/10
lyd: 8/10
holdbarhet: 8/10
story: 6/10
i alt: 8/10

Samlet karakter: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10