Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company

Skrevet av: arnej   2008-07-09

DET NYE BATTLEFIELD ER PÅ MARKEDE MED STORE, SPENNENDE OG ØDLEGGBARE BANER OG MILJØER. OG VI KOSER OSS!!!!

DICE har nå i sirka 4 år jobbet med dette spillet og dens spill motor, FROSTBITE. Vi har gang på gang hørt svenskene si at banene er ikka bare utroligt detaljerte, men også utrolig STORE.
På det området svarer spillet opp til svenskenes påstander. Det som er mest merkverdig med frostbite er jo hvordan man kan ødelegge nesten alt rundt seg. Hus, biler, tankser, båter og til og med bakken som man går på kan bli ødelagt!!
Det er utrolig morro å sprenge ting, men jeg har oppfanget noen små irritasjons momenter når det gjelder akkurat dette med ødleggelsen. Ikke ofte, men noen ganger har det skjedd at ett hus ikke vil la seg ødelegge 1 %. Selv om alle hus i spillet skal kunne bli totalt vraket. Det står noen planker igjen etter bombingen som holder huset oppe, men ellers skal huset bli ødelagt, men sånt sjer ikke alltid...

DICE har i denne utgaven av Battlefield fått inn en singelplayer del. De har jo selvsagt den utrolige multiplayeren som dice alltid leverer også. Men i singelplayer delen er man en soldat som gjorde "noe" som kunne gjøre at vi havner i fengsel, men istede havner vi i B.company, for Bad company.
Der oppleves ting litt anderledes enn i ett vanlig militær scuad. Ting er liksom ikke så nøye kan man si.
Nå jaffal, man får kjapt sitt kalle navn: the new guy;P
Og om det er noe som våre "med soldater" er litt redde for eller noe sånt, sender de bare "the new guy" inn, altså vi får gjøre dritt jobben. Noe som er en positiv opplevelse, siden man sitter i sofaen og nyter de komiske scenene som kommer inn i mellom.

Etter litt dill og dall, finner Sweetwater og Haggart en liten gull klump. De tror nok også at det er mer gull der den klumpen kom fra.

Så det blir "vår" nye inspirasion til og fortsette kampen mot russerne og leiesoldatene. Etter mye ødeleggelse og morro, finner gjengen to tonn med gull, og får på en morsom måten fraktet det vekk fra hæren, og til seg selv.
Så er eventyret slutt, men det fortsetter på live med morsome og intense kamper mot venner og ukjente.

Grafikk: Grafisk sett er ikke dette ett mesterverk, men det er allikevell veldig nydelig grafikk. Det meste ser ekte og troverdig ut, men man finner lett objekter som ikke svarer helt opp til forventningene. Men det meste er veldig flott. Grafikk: 9 av 10.

Lyd: Helt seriøst, jeg syntes at mass effect hadde den beste lyden i ett spill, men dette tar kaka. Lyden er så intens og ekta at jeg klarer ikke å utdype det mer... Det er bare helt rått å høre på. Lyd: 10 av 10.

Holdbarhet: Holdbarheten er veldig god, men har sine svake sider. For eksempel så fullførte jeg singelplayer delen på en dag... Men singelplayer delen er så morsom og forskjellig fra hver gang du spiller at holdbarheten er veldig god når det gjelder singel p. Når det kommer til live så er den helt fantastisk! Jeg har selv komt til level 8:D Det er veldig gøy, og du blir neppe lei av det kjapt. Holdbarhet: 8 av 10.

Gameplay: Gameplayet i dette spillet er jo selvsagt helt utrolig! Man går rundt med noen kompisser på live å leiter lavt etter fienden, når man etter en stund finner dem å sprenger dem med air suport!! Da føler man virkelig hva som er fun med spilling. Gameplay: 8 av 10.

Kort oppsumert:
Grafikk: 9 av 10
Lyd: 10 av 10
Holdbarhet: 8 av 10
GamePlay: 8 av 10

Pluss med spillet:
God grafikk, ødeleggelser, morsomt og mange våpen.

Minus:
Når man dør i singelplayer delen, er de man har drept før man døde, fortsatt døde når vi kommer tilbake etter en død.
Bilde oppdateringen kan være litt dårlig til tider.

Sammelagt karakter: 8 av 10

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10