Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Crisis Core: Final Fantasy VII

Crisis Core: Final Fantasy 7
RedigereSkrevet av Jacsterd 2008-07-10 11:23
-----------------------
!! HAR SPOLIER I SEG!!

Crisis Core foregår 7 år før historien i den populere Square-Enix filmen Final Fantasy VII: Advent Children, og handler om Zack en 2th Class SOLDIER i Shinra Company og drømmer om å bli en helt som Sepiroth en SOLDIER helt.

Spillet tar ut noen av de gameplayet elementene man kunne finne i Final Fantasy XII hvor man kunne bevege seg fritt i en kamp og ikke være fanget i en posisjon med deg og fienden foran, men at man kan bevege seg i kampsonene slik man vil og Dodge angrep på egen vilje eller blokere. Man har også Summons og et DMW som snurrer personer rundt og hvis man fikk 3 like kunne man få et spesielt angrep som kan hjelpe mye i kampens hete.

I kamper kan man plukke opp Materie som blir brukt i å skape kraftig magi, og items som gir bonuser til videre gameplay.

Noen steder i spillet kommer det opp Cinematics som man ikke kan skippe over og det trekker ned på karakteren selv om man får vite mye om de gamle karakterene fra FF7 filmen slik som Cloud <3 Tifa <3 <3

Det beste er på Main Cinetamtics da får man se den virkelige kraften i SquerEnix's evner i animasjon som man kan se i FF7.

Historie set så gir Crisis Core en solid historie om hva som skjedde 7 år før FF7 og gir også en Veldig god avsluttning ved at man får vite hvordan Zack døde.

+ Grafikk, gameplay, historie
- Kan ikke hoppe over cinematics

Medlemsanmeldelser6
Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10