Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Guitar Hero III: Legends of Rock

Skrevet av: mr fifa   2008-07-11

JEG ER SJOKKERT!

grafikk - 6/10 - vedig stive animasjoner, spesielt av trommeren, men hva gjør vel det?

lyd - 10/10

gameplay 10/10

holdbarhet 10/10 - 73 sanger du kan spille om og om og om (osv) igjen

Jeg må si en ting før jeg skriver videre: jeg har verken prøvd guitar hero elller GHII, så jeg har ingenting å sammenligne mot.

her om dagen fikk jeg litt feriepenger fra der jeg jobba i fjor, jeg fikk 800 spenn. Jeg tenkte - hva skal jeg bruke disse pengene på?. dermed gikk jeg ned på den lokale spillbutikken, og kjøpte den siste GHIII - bundelen de hadde, før de tok inn GHAerosmith.

Jeg satte isammen den lillle plastgitaren, klistra på noen stickers som fulgte med, og gjorde meg klar til å rocke.

Rocka jeg? oh yeah. jeg ble helt hekta på spille og spiller det ca. 4 timer hver dag.

hvis det er noen som ikke vet hva gameplayet i guitar hero går ut på, skal jeg prøve å forklare det her: du har en liten plastgitar med fem forskjellige knapper, i forskjellige farger, og en strummer. samtidig på skjermen kommer de samme fem fargene opp og når disse knappene kommer mot slutten av skjermen skal du holde inne samme knappen på gitaren samtidig som du slår på strummeren. komplisert? ikke like ille som det høres ut nei...

lyden er som man kan tenke seg i et gitarspill. 73 gitarfylte sanger av herlig kvalitet. ca. 55 av disse er mastersanger (orginale sanger), mens rundt 20 er cover av andre band. spektret på sanger strekker seg fra Slipknot via Heart og Cream til Sex Pistols. så det er ganske stor variasjon.


grafikken er det eneste som trekker ned på dette spillet. den er for å bruke et litt stygt ord: urgammel. animasjonene er stive og det hele ser egentlig som at det kommer fra en middelmådig animeserie. men du skal være god vis du legger spesielt merke til dette mens du spiller

Dette spillet kommer til å okkupere mye av tiden min fram til Guitar Hero World Tour.

Medlemsanmeldelser18
Samlet karakter: 7.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10