Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Dark Sector

Du er på oppdrag som din vanlige jobb, Du skal finne og drepe en mann. Du sniker deg gjennom bygninger og dreper fienden. Men noe er ikke som det skal. Det er et Virus som er ute og går. Det skaper kroppen og hjernen til folk om til monstre. Men du blir smittet av en mer kontrollert utgave og blir mer som et super menneske, Noen vil si et super våpen. Du blir først smittet i armen og den blir utrolig sterk, Og litt etterpå så finner du ut at du kan skape en kastende våpen som kutter opp det meste av fienden din.

Ja, Spillet er like morsomt som det høres ut som. Du løper gjennom banene som et super våpen og prøver å løse gåtene. Spillets grafikk er utrolig bra. Jeg selv kjente meg litt igjen fra Gears of war sin bruk av grafikk, Og stor trives med å spille med disse bildene. Alt er veldig bra laget og Lyden er også utrolig bra, Den tar deg med inn i spillets torden vær ,skyte-episoder og ned i de mørkeste steder.

Multiplayeren er strålende. man kan spille 2 varianter. Enten kan du spille "Infection" hvor det er en spiller mot resten. Den ene spilleren har fullt utviklet sin nemesis(sånn man blir i spillets single player) og de andre er soldater. Han må overleve så lenge han kan, men blir han drept så bytter han plass med den personen som drepte ham.

Den andre Varianten heter "Epedemic"
Her er det Team deathmatch hvor begge har en Nemesis på hvert lag. Enten så må du drepe dem andres nemesis eller så må du klare oppdraget.

Begge variantene er morsomme , men igjen så er det jo Smak og behag som teller .
Jeg velger å gi spillet 9/10 for jeg er stor fornøyd med spillet men litt mer kunne vært gjort med spillet for å få det på topp.

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10