LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Call of Duty 4: Modern Warfare

      Dette er nok et av de beste og mest spilte spillet som har kommet. Single playeren er utrolig bra laget og det er veldig realistisk. Spiller tar sted i mer moderne tider hvor du sloss mot terrorister og kjemper for å nå terroristenes leder, men det er vanskeligere en de hadde trodd.

      Spillet's kontroll er lett og bli vandt med og skytingen er blitt veldig bra. Grafikken er strålende og det gjør det mer realistisk også. Alt som skjer er så å si mulig. Og de små klippene underveis mens du spiller er utrolig bra. I starten av spillet så begynner du som en soldat som dessverre er tatt som gissel og blir kjørt til lederen av terroristene for og så bli henrettet. Jeg ble virkelig dratt inn i byens situasjon på veien bort. Hvor du ser kaos og skytekamper i gatene.

      Multiplayeren er helt fantastisk. Du kan lage din egen variant av hvilke våpen du vil ha med deg , og hvilke perks (hjelpe midler som for eks : Claymore,flere granater,mer liv osv..) du vil ha aktivert. Du er enten Soldater eller terrorister.

      Spillet er en stor suksess og trenger ikke mer en det allerede har. Vel fortjent 10/10

      Medlemsanmeldelser57
      Samlet karakter: 9/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10