Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Viking: Battle for Asgard

Skrevet av: maggle   2008-07-24

Når jeg fikk høre om Viking: battler for asgard, ble jeg veldig interesert med en gang jeg hørte navnet.
Jeg er veldig intteresert i spill som omhandler norrøn mytologi, Vikinger og guder.

Gudinnen Hel har blitt bannlyst fra gudenes rike, Åsgard. I sitt raseri sender hun sine udøde ut over Midgard, meneskenes hjem, for å starte Ragnarokk, verdens undregang, for å skape verden i hennes bilde.

Du styrer Skarin, en veldig maskulin ung kriger uten rustning, men med masse blåmaling på kroppen.
En viking uten rustning? tja, det passer liksom ikke inn i mitt viking bilde.
Uansett, du er Frøyas utvalgte til å stoppe ragnarokk.

Må bare peke ut at Frøya ikke er krigsguden, men kjærlighetsguden, så hvorfor hun blander seg inn i krig skjønner jeg ærlig talt ikke.

På de trailerne av God of war jeg har sett, må jeg innrømme at spillet ligner. Slev om gresk- ok norrøn -mytologi er veldig forskjellig.
Du har et sverd og en øks som våpen, og man får kjøpe eksplosiver som ligner på granater, bare kraftigere!

litt ut i spillet får man kontrolere drager i de store slagene. Og BARE i de store slagene, og man får ikke bruke de når som helst. NEIDA, man må ha sånne drageamuletter som man får ved å drepe den fiendtlige shamanen, og de litt store fiendene (ok da de STORE fiendene)

Ganske langt ut i spillet, må man huske på ganske mange komboer som man kan drepe fienden med. Heldigvis kan man gå inn i en meny hvis man er usikker på en kombo.

Og ent ting til.
Før et stort slag kan ta plass må man frigjøre vikinger rundt om på kartet. Og man må hele tiden snike seg inn i en by uten å bli oppdaget for å stjele, sabotere eller drepe en spesiell person eller spill.
Det å snike seg inn i en by, uopdaget er veldig, veldig lite vikingaktig.

Jeg må innrømme at det er deilig å vite at man helt definitivt har drept en fiende når man hogger av hodet eller midtjen på en av de udøde til hel. og hvis man vil kan man gå på skattejakt og bli rik, for så å kaste pengene bort på oppgraderinger. Men man kan ikke kjøpe noen rusting i det hele tatt. Mon tro Skarin har stålhud?

Spillet blir desverre lit repeterende allerede etter den første store kampen. Det ensete som endrer seg er antall fiender, hvordan du dreper dem og nervøsiteten når du sniker deg i en fiendes base.

Grafikk: 10
Gameplay: 5
Lyd: 6
Holdbarhet: 4

Samlet karakter: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10