Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Rainbow Six: Vegas 2

Oppfølgeren til eneren, er egentlig ikke så veldig forskjellig. Du har alt som var i det første, og litt ekstra, på godt og vondt. Grafikken er vel, eh, litt bedre, endel nye våpen og klær. Alt det nye er helt ok! Men så var det alt det gamle som skulle vært fjernet. har du prøvd Rainbow Six Vegas 1? La du merke til de idiostiske terroristene du kriger
mot? Svaret er nok ganske sikkert "ja". En skulle tro dette hadde blitt endret, men, njet! Terroristene kaster seg utfor et rekkverk rett forran i rappelerings tau, som om du ikke var der. Hele gjengen er helt teite! Og i et intervju med utvikleren fortalte han at de har gjort et eller annet bla, bla ,bla med AI'en så du aldri skulle måtte gjøre helt det samme. Men, nei. På bane etter bane er det faste plasser for terroristene. Det er liksom, en slags checklist. "Ok, en rundt gjørnet der.. (pang, pang, pang!) check! Og så skulle det være en rett rundt her.. Der ja! (Pang, pang, pang!) Check!"

Men ellers er Rainbow Six Vegas 2 et spill jeg har hatt veldig mye morro med sammen med venner. Spillet har en feature som heter terrorist hunt der du kan drepe terrorister på forskjellige baner. Og det er faktisk den delen av spillet jeg har hatt mest gøy med på hele spillet. Du kan spille med en venn over nett eller med en venn på splittscreen, eller alene.

Ellers er Rainbow Six Vegas 2 ganske kult, realistisk og utfordrende.Anbefales hvis du liker online veldig godt og liker å spille med venner.

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10