Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Final Fantasy X

Jeg trodde det bare var en vanlig dag. Sto opp, gikk til stadiumet, skrev noen autografer og spilte blitzball. I tilfelle dere ikke vet det, så er blitzball en blanding av rugby og vannpolo. Det er en fin sport som er elsket verden over.

Plutselig kom en svær bølge og jeg våknet opp på en helt ukjent plass. Mange av dere tenker sikker "han ble bare litt full, hehe". Men sannheten er at jeg virkelig ikke vet hva som skjedde.

Det var monstre som angrep meg der. Heldigvis så hadde jeg fått tak i et sverd og lært å slå fra meg. Jeg likte også muligheten til å kunne bytte våpen underveis i kampen og at kampene var turbaserte. Jo flere monstre jeg vant over, jo sterkere ble jeg.

Det tok ikke lang tid før jeg fikk meg noen gode venner. De hadde forskjellige jobber som kriger, magiker, tyv og tilkaller. Tilkalleren kan tilkalle mektige ånder, noe jeg likte veldig godt, for da overtar de kampen, mens jeg kan ta en hvilepause og se på.

Vennene var også veldig kjekt å ha i kamp, og da de begynte å bli slitne, så byttet vi bare på å kjempe, mens de andre holdt seg vekke litt.

Verdenen jeg er i for tiden, syns jeg er veldig vakker. Syns alt ser veldig fint ut, selv om mye er ødelagt av et svært monster som terroriserer verdenen. Vennene mine har også stemmer. Selv om noen av de har litt irriterende stemmer og litt mye dumt å si til tider, så syns jeg de fungerer ganske bra.

Hvis jeg skulle fortalt kjernen i historien min, ville jeg brukt rundt 50 timer. Skulle jeg derimot fortalt alt jeg har opplevd, hadde det tatt godt over 100 timer. Det er godt mulig at dere hadde felt noen tårer i øyekroken underveis, for jeg syns det er en rørende historie.

Mitt navn er Tidus. Min historie heter Final Fantasy X. Jeg syns dere burde høre min historie.

Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10