LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Heroes of Might & Magic V

      Skrevet av: zelda7   2008-08-23

      Jeg har garantert ikke telling på hvor mye timer jeg har "kastet bort" på dette geniale turbaserte stragi spillet. Hvis man bare hadde konsentrert seg om gameplayet hadde spillet fått en svak tier, men det er altså ikke situasjonen.

      Du begynner med å få velge klasse; Haven, Sylvan, Dungeon, Academy, Inferno og Necropolis. Hver og en av klassene har sine indivudelle "abilities" som gjør at du kan finne den som passer din spillestil. Du begynner med en "hero" og en borg. Hver tur kan du flytte en begrenset avstand med helten din, samtidig som du oppgraderer borgen din. Helten sin oppgave i dette er å ta med troppene borgen din "produserer" og finne "resources" samtidig som du forbedrer helten din, og etterhvert ta over en ny borg.
      Spillet foregår i 3D i motsetning til sin forgjenger HOMMIV. Det kan være litt vanskelig å bli vant til på grunn av at man må bruke høyreklikk for å vri på kameraet.

      Musikken er ved første ørekast veldig skjønn å høre på, men etter 10 timer med spilling begynner man å skjønne hvor monoton den egentlig er. "Get out of my head Charles".

      Jeg er ikke helt sikker på standarden til PC grafikk, men til 2006 å være er grafikken litt slapp, og kjedelig. Jeg tror ikke de såkalte "cut scenes" på HOMMV er filmatiserte. En standard hadde kanskje vært at personene bevegde munnen sin? Alle personene som er med i filmene gjør en "motion" i hele scenen der vi bare ser på den som snakker, mens han f. eks løfter øksa si i været.

      Jeg har heller aldri opplevd en mer ydmykende måte å bli knust på enn i dette spillet, men hvis man greier å knuse noen selv, kan følelsen du oppnår bli sammenlignet med å oppnå frelse innen spillgudenes verden.

      Samlet karakter: 7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10