Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Skrevet av: 2OddGra   2008-08-29

Yes, en utvidelsepakke av Tiberium War. Jeg koste meg skikkelig ved å spille Tiberium War, så jeg hadde nok litt for store forventninger til spillet.

For det første som slår meg når jeg spiller det, er at jeg sitter med en følelse av at disse brettene er ting som har blitt igjen fra det tidligere spillet. Både de nye karakterene og brettene overbeviste meg ikke.

Ja, det er par nye muligheter når man bygger opp lagene sine, men ikke nok til å imponere meg. Brettene er ganske lik som forgjengeren, men det var som forventet.
Det som ikke levde opp er nok skuespillerene og karakterene de har brukt i spillet, for det bar preg av student pilot utgave av en serie.

Kontrollen på spillet er heller ikke å skryte av. Den er ikke like god som forgjengeren, men etter hvert så får man passe kontroll, men likevel så er det enkelte snarveier og ting man savner.

Graikken på spillet er som forgjengeren, så det blir man ikke skuffet av.

Jeg sitter igjen med en middel mådig inntrykk av spillet. Dette er for de som virkelig likte Tiberium Wars spillet. Har du ikke forgjengeren, kjøp heller den.

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10