LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Dynasty Warriors 5

      Skrevet av: 2OddGra   2008-09-05

      Dynasty Warriors 5 Empires (Xbox 360)

      Jeg må innrømme at jeg er en fan av Dynasty Warriors serien. Elsker å svinge rundt med urgamle asiatiske våpen. Samt at kampstilen fra Dynasty epoken, virker så grasiøs og stilfull. Kanskje jeg har et glamorøst oppfatning av det. Og nå som DW endelig har kommet til 360 gjorde meg ganske glad og fornøyd. Men klarer spillet å levere?

      Tja, både og, vil jeg si.
      Første jeg kan si er at grafikken er litt bedre, men personlig så var ikke det så mye at jeg ble overveldet av glede.

      Musikken er klassig DW stil. Det samme kan man si om karakterene, fargesammen setningene, omgivelsene, bevegelsene. Det jeg syntes var stas med spillet var den måten man gikk fram og erobret område etter område, samt som man måtte forsvare seg.
      Men det er jo ikke nytt det heller.
      For ja, det er ikke noe nyskapende eller originalt med spillet. For spillet gjentar seg selv, men slike oppfølgere har vel ikke så mye nytt å komme med etter at de har kommet så langt ut i serien. Dette er en grei underholdning for de som liker samurai krigere, og kunne slå løs med spesielle evner, kampevner ect.

      Hate it, or love it. Dette er middelmådig spill som underholde der og da, men havner lett i glemmeboka.

      Samlet karakter: 5/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10