Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Super Mario 64 DS

IT'S A ME!!! MARIO!!! Den Italienske rørleggeren er tilbake! Nok en gang er det en prinsesse som må reddes, og nok en gang er det bowser som må grisebankes. Det hele starter med et brev til Mario om at Peach har bakt en kake til ham. Litt etter kommer Mario via det klassiske røret, sammen med Wario og Luigi som tydeligvis også vil ha kake. De går inn i slottet, og slik starter det som er ett av de beste plattformspillene noensinne i min bok.

Dette er (som navnet sier) en remake av Super Mario 64 med 30 ekstra stjerner og tre nye karakterer. Banene er like kule som de alltid har vært og er overraskende store. Det er noen stjerner som er skikkelig vanskelige å få tak i, noe som gjør meg enda mer happy enn vanlig når jeg endelig har klart å få satt klørne i dem.

* ALMOST SPOILER ALERT*
Det er ikke så stor forskjell mellom karakterene, så du ender som regel opp med å bruke en karakter hele tiden. Med mindre du MÅ ha marios vegghopp eller Warios styrke for å få tak i stjerna. Yoshi slutter nok de fleste å bruke når du har fått Mario. Mens Mario er litt for gjennomsnittlig til å være et godt valg. Luigi er den beste hopperen, men kan ikke brukes på sisteboss (den må man være Mario for å ta) og er litt svak. Men hvis det viser seg at den karakteren du valgte ikke har de rette egenskapene for å ta stjerna kan du lete opp lua til den riktige karakteren for å få den karakterens utseende og egenskaper. Lurt!
*END OF SPOILER*

Det er også inkludert cirka 40 minigames som skal spilles med touch screenen. Disse overrasket meg voldsomt ettersom jeg trodde de kom til å være satt inn bare for å bruke litt ekstra plass på spillkortet. En god del av disse må man unlocke ved å fange en av kaninene som løper rundt i slottet. De fleste av disse er også oppgradert og fått multiplayer i New super Mario bros.

Multiplayerdelen er ikke noe å hoppe i taket over, men den innfrir til en viss grad. Løp rundt på diverse baner og få tak i flest stjerner innen tida er ute. Kjedelig i lengden.

Dette er, kort og godt, et fantastisk spill som alle med en DS og respekt for seg selv skal ha. Punktum finale.

Grafikk 9/10
Lyd 9/10
Gameplay 10/10
Holdbarhet 10/10

Samlet karakter: 9.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10