Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Necro Nesia

Bug Island!! Hallo gutter og jenter, dere kan virkelig glede dere nå, for dette er min anmeldelse av et av de nye mesterverkene som heter ''Escape from Bug Island'' eller ''Necro Nesia'' til Nintendo Wii. Vel, la oss bare hoppe i det, skal vi? Min anmeldelse blir delt inn i 3 deler:
1. Historien!
2. Gameplay! (Ikke at det er så viktig...)
3. Grafikken! Den viktigste delen av hvert eneste spill NOENSINNE!!

Historien:

Historien i Escape from Bug Island er virkelig gullkantet! Du tar rollen som Ray, en ung, ambisiøs og veldig original karakter med et veldig originalt navn. Mike og Michelle er dine beste venner, også veldig originale navn, og i begynnelsen av spillet blir dere sluppet av den luksuriøse Bug Island. Legender sier at dette en gang var hjemmet til en eldgammel stamme som ble tatt over av insekter, men hvis du spør meg, så ville jeg sagt at det ble tatt over av... Insekter! Ja... La oss bare fortsette, skal vi? Mike, din psycho, pumpehagle kamerat, er forelsket i Michelle, som du også er forelsket i! Mike forteller hva han synes om henne, og de går seg en tur. Du blir sittende igjen ved leir bålet, og når de ikke kommer tilbake må du gå og leter etter dem, og drepe masse insekter på veien! Det er virkelig historiegull, en sensasjon! Gjennom resten av spillet skal du drepe muterte kjempegresshopper, mindre insekter og spise CAN OF FOOD.

Gameplay:

Spillet begynner med en super øvelsesrunde som gir deg dine to hovedvåpen: ROCK og STICK (Stein og pinne) Her begynner Bug Island virkelig å appellere til hardcore-gamere! Lei av barnespill med lyse farger og enkelt gameplay som Super Mario Galaxy eller Sly Raccoon? Dette er spillet for deg! Dette er nemlig alt annet en enkle angrepmekanismer, hvem trengte dem uansett? ROCK og STICK er alt du trenger! I stedet for et knappeangrep bruker du kroppen din i stedet, som kanskje virker! Bare sving Wii-remoten, og du vil angripe noen ganger. Ja! Så, du kan se at kontrollene er flotte, og de som sier at de fleste Wii spill har vanskelige kontroller skal bare vite at dette spillet gir deg noen av de beste vanskelige kontrollene som noen gang har blitt plassert i et Wii spill! NOEN SINNE! Du svinger STICK eller kaster ROCK på de uendelige hordene med insekter som har overtatt denne gudsforlatte Bug-Dødskule-Island! Og for de av dere som er bekymret for vanskelighetsgraden, så kan dere bare vente, for dette er en tøff jævel av et spill, med vanskelige Wii kontroller, men bare slapp av, det er CAN OF FOOD over alt som gir tilbake livene dine!

Grafikken:

Grafikken i Bug Island er virkelig neste generasjons! Dere hardcore gamere der ute vil bli mektig imponert av de flotte insektene og fantastiske animasjonene, og nevnte jeg tåken? Hvis du er en fan av tåke, er dette spillet for deg! Det er nok bare ett spill som kan bli sammenliknet med Bug Island i fantastisk tåke, og vet du hvilket spill det er...? Superman 64!! Ingenting kan stoppe deg fra å drepe kjempeinsekter og spise CAN OF FOOD. Insektene i spillet er så detaljerte at du faktisk kan se at de er insekter, snakk om godt jobbet.

Totalt:

Wii-en har blitt veldig populær, og det er forfriskende å se at folk lager fullstendig søppel til konsollen så tidlig. Vi kan bare gjette... Hva slags dødskule titler kan vi vente fra skaperne av Bug Island?


...

Historien:

Historien i Bug Island er en vakker ting. Med et lavt budsjett og mangel på ‘'Hvordan-lage-karakterer'' sitter vi igjen med ingen historie i det hele tatt, og intet ønske om å spille videre gjennom mangelen på historie. Det eneste spørsmålet vi sitter igjen med er: ‘'Kan det bli verre?''

1.0 av 10

Gameplay:

Gameplayet i Bug Island er ensformig, kjedelig og kjempekult på en og samme gang! Hvis du er flink med dårlige kontroller som ikke gir respons med det første, så er dette spillet for deg.

2.3 av 10

Grafikk:

Grafikken i Bug Island mangler alt for mye. Skurrende teksturer, dårlige animasjoner og kantete insekt-design vil forbause hvilken som helst hardcore-gamer. Noe med slik kvalitet fortjener ikke din tid, men hvis du insisterer, vil vi sende deg en kopi for bare 599... Dollar. Litt av en deal.

3.1 av 10

Totalt:

All vår optimisme, sarkasme og ‘'gi det en sjanse'' er død, dette er en elendig produksjon. Det gir deg ingen gode kvaliteter og fikk en skår på 0 i FunFactor. Gjør deg selv en tjeneste og kjøp dette spillet!!


Total skår:

...

9 av 10!! Ikke veldig bra.

Det var det, min anmeldelse er ferdig. Så hva venter du på? Gå og kjøp dette spillet!

Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10