Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: Mifune   2008-09-17

nå er det slik at fps spill er ofte lite nyskapende og engasjerende. men når det kommer noe nytt og flott kommer som en lyn fra himmel..i ren og pur overraskelse rundet jeg spillet på 3-4 dager, og oppdaget så multiplayerdelen som det råeste av alt..

jeg kjøpte vel COD4 når det kom ut, og får å si det sånn spiller jeg multiplayeren enda.

men får å ta enspillerdelen først. Så er dette flere hakk bedre enn COD3..alt fra grafikken, kameraføring og ikke minst story'en er fantastisk og engasjerende.

DU er altså SAS soldat Soap på de oppdragene som tar for seg i østeuropa. Og er SEAL soldat Jackson i midtøsten. Historiene fra disse to er vevd inn i en og samme skjebne og du følger med begge to til "bitter end"

Multiplayerdelen består av det nicket du lager til deg selv, og resten av avhengige og blodtørste COD4 soldatene som eksisterer der ute...Du begynner med noen få våpen, men etter hvert som du tjener inn poeng enten på kills, teamkills etc..dreper du f.eks 3 på rad får du radaroversikt...dreper du flere får du jagerfly med bomber...så helikopter som dekker fiende med kanonene sine.


med disse poengene oppgraderer du våpen, skills osv.

du får også utlevert oppdrag etterhvert som du kommer høyere opp i rangstigen...skyt 100 med headshot osv..

Jeg lurer på om jeg noen gang kommer til å bli lei av dette...foreløpig ikke

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10