Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Mario Strikers: Charged Football

Skrevet av: chrizz91   2008-09-25

Mario strikers charged football er på mange måter et greit spill, men jeg synes det er litt for vanskelig.

Jeg er heller ikke fornøyd med utvalget av figurer man kan styre heller. Det burde være mange flere figurer.

Grafikken er grei, vanlig "Mario-grafikk".

Jeg synes heller ikke at du har så veldig mange muligheter når du spiller wi-fi.

Jeg synes ikke dette spillet var verdt pengene
spillet er rett og slett kjedelig

jeg ville rett og slett gitt det bort om jeg ikke hadde verdt en spill samler.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: hamletsss
    2008-09-25 18:05
    litt kort og veldig mye jeg, men ellers er dette en helt ok anmeldelse. Er det den første du har lagt ut? Har ikke sett noen andre fra deg.
     
  • Skrevet av: chrizz91
    2008-09-26 14:26
    ja det er den første
     
  • Skrevet av: Spillpwnern
    2008-09-26 20:29
    Serriøst en 3er?? Håper du veit at karakterskalaen går til 10. Det skal sinnsykt mye til for å gi dette spillet en 3er

    Uansett, du må skrive litt lenger enn det der
     
  • Skrevet av: chrizz91
    2008-09-27 11:47
    smaken er som baken
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2008-09-28 11:56
    som de andre har sagt, skriv litt lenger neste gang.

    EN 3'er!!!!!!!!!! WTF!?
     
  • Skrevet av: Gamezfan
    2008-10-03 19:46
    Det er hans mening, ikke din. Han likte ikke spillet, derfor gav han det en 3-er. Finito.
     
  • Skrevet av: P-Dude
    2008-10-12 16:20
    3
    At det går an, dette er et konge spill som fortener mye mer enn det, og i tilegg er anmeldelsen din alt for kort, tenk bedre igjennom neste gang.
     
 
Min karakter:3/10
5 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:6.8/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 1% Grafikken og lyden
  • 28% Holdbarheten
  • 34% Historien
  • 5% Flerspilleren
  • 27% Enspilleren
  • 2% Kontrollene
  • 3% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Sniper-Island

Sniper-Island

av Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.




0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!





0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk



0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.







0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.