Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Mario Strikers: Charged Football

Skrevet av: chrizz91   2008-09-25

Mario strikers charged football er på mange måter et greit spill, men jeg synes det er litt for vanskelig.

Jeg er heller ikke fornøyd med utvalget av figurer man kan styre heller. Det burde være mange flere figurer.

Grafikken er grei, vanlig "Mario-grafikk".

Jeg synes heller ikke at du har så veldig mange muligheter når du spiller wi-fi.

Jeg synes ikke dette spillet var verdt pengene
spillet er rett og slett kjedelig

jeg ville rett og slett gitt det bort om jeg ikke hadde verdt en spill samler.

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: hamletsss
    2008-09-25 18:05
    litt kort og veldig mye jeg, men ellers er dette en helt ok anmeldelse. Er det den første du har lagt ut? Har ikke sett noen andre fra deg.
     
  • Skrevet av: chrizz91
    2008-09-26 14:26
    ja det er den første
     
  • Skrevet av: Spillpwnern
    2008-09-26 20:29
    Serriøst en 3er?? Håper du veit at karakterskalaen går til 10. Det skal sinnsykt mye til for å gi dette spillet en 3er

    Uansett, du må skrive litt lenger enn det der
     
  • Skrevet av: chrizz91
    2008-09-27 11:47
    smaken er som baken
     
  • Skrevet av: Crazy Eyed Gamer93
    2008-09-28 11:56
    som de andre har sagt, skriv litt lenger neste gang.

    EN 3'er!!!!!!!!!! WTF!?
     
  • Skrevet av: Gamezfan
    2008-10-03 19:46
    Det er hans mening, ikke din. Han likte ikke spillet, derfor gav han det en 3-er. Finito.
     
  • Skrevet av: P-Dude
    2008-10-12 16:20
    3
    At det går an, dette er et konge spill som fortener mye mer enn det, og i tilegg er anmeldelsen din alt for kort, tenk bedre igjennom neste gang.
     
 
Min karakter:3/10
5 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:6.8/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 7% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 0% Hyrule Warriors
  • 2% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 0% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 0% Alien: Isolation
  • 26% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 5% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 2% Driveclub
  • 7% Dragon Age: Inquisition
  • 5% The Evil Within
  • 2% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 2% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 5% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 2% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 5% Halo: The Master Chief Collection
  • 10% Far Cry 4
  • 2% Project CARS
  • 2% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 12% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/










0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


0
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D








0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +