Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Tales of Symphonia

Skrevet av: deironn   2008-09-25

Tales of Symphonia er kort sagt verdens beste spill.

Jeg har spilt gjennom spillet 5 ganger på forskjellige vanskelighetsgrader. og jeg blir aldri lei.

Spillet starter med at "the Chosen of Mana" som heter Colette skal ut på en reise for å bli en engel og redde verden fra de onde "Desians" Det de ikke vet er at det er noen andre som sitter og trekker i trådene. Hovedpersonen er derimot ikke the chosen men den alt for entusiastiske Lloyd Irving som også er den karakteren som er vikigst for historien senere i spillet.

Kampsystemet er det beste jeg noen ganger har spilt, med ekstremt kule såkalte "techs" som er det samme som skills og når du har kommet litt ut i spillet får du unison attacks hvor alle på teamet kan bruke en skill for så å kombinere de med hverandre.

Spillet har tusevis av forskjellige monstre, bosser og som alle RPG å ha et helt Arsenal av våpen, drakter, ringer, skjold og hva det skal være. I tillegg er det så mange sidequests at du kan godt komme i nærheten av 100 timer om du ikke søker råd hos vårt store orakel - internett.

Historien er også en av de beste jeg vet om og med flere store vendinger i den har jeg opptil flere ganger sittet der med klump i halsen etter å ha måttet gjøre ting jeg absolutt ikke ville ha gjort.
I tilleg er voice overene helt perfekt og er med på å skape den ultimate stemning. Spillet har så bra historie at å dra på kino eller se film er unødvendig.

Musikken i spillet er meget bra i cutscensene men under kamper og på sletten kan du bli ganske lei.

Grafikken er anime/pixel shade og passer perfekt for noen og er det verste som fins for noen.

Nå som nummer 2 " Dawn of the new day" kommer om ikke så alt for lenge anbefals spillet på det aller sterkeste.

Grafikk: 9/10

Gameplay:?kulle satt 100/10 her men det blir 10/10

Lyd:9/10

Varighet: 10/10 ( fra 40 til 100 timer)

Historie: 10/10

Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10