Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Brothers in Arms: Hell's Highway

Skrevet av: Jacsterd   2008-09-25

Brothers In Arms: Hell's Highway Fåregår under Andre Verdenskrig i et sted i Nederland som ble omtalt som WW2 versjon av helvete!
Spillet er basert på virkelige hendelser og forteller hva som skjedde i Nederland under WW2 igjennom Sgt Baker øyne ( spillern)
----------------
Det Gode:

Spillet har en særegen grafikk som kan gjenskjennes via at du kan ødelege nesten alt du ser med "gore" effekt i samme slengen er det en bra combo. Noen steder kan man finne feil og bugs, men det dekkes over av action rundt alle hjørner og Nazier er etter blod.

Spillet har strategi som hovedmål og dette gjør at du må altid være på tå om hva som kommer rundt neste sving og bruke trategi, ting til å beskytte seg med og dine lagkamerater til å seire. Man har en lett kommando kontroller og man kan bruke et kart får å se etter evt snarveier rundt til fienden uten å bli oppdagen slik at du kan ta dem ut uten noe bråk.

Den kunstige inteligensen (AI) til din Squad vil gi peuse etter som de vil automatisk gå i dekning og vil angripe hvis de blir oppdaget.

Det Dårlige:

Til tider kan kameraet bli frustrende til tider etter som at det kan komme i veien for sikte hvis du hadde det perfekte skuddet. Noen clitch og bugs kan man finne.
----------------------

Slutt vurdering:

Spillet som gir en god følelse av å være i en krig og dette spillet er et godt valg for personer som liker Action/Trategi spill.


8/10

+ Grafikk, miljøet, historie, gameplay, lyd

- Kameraet kan bli plagsomt i noen situasjoner
Litt dårlig AI til Naziene
Bugs og clitcher kommer og går
Litt dårlig leppe synkronisering i GC (Game Cinematics)

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: crazygame
    2008-09-25 22:16
     
  • Skrevet av: Jacsterd
    2008-09-25 22:18
    What!?
     
  • Skrevet av: sicktrick
    2008-09-26 08:01
    God anmeldelse
     
  • Skrevet av: Kaze The Windlord
    2008-09-26 08:16
    Bra skrevet, -sterd!

    prøv en eller annen gang å skrive en intro. les mine omtaler, så skjønner du hva jeg mener
    Bare et tips
     
  • Skrevet av: Jacsterd
    2008-09-26 12:06
    Tar godt imot tips

    Er ikke så god som nage andre på GR men jeg gjør så godt jeg kan >.<
     
  • Skrevet av: LeZimen
    2008-09-26 12:10
    Spillet foregår i Nederland ja, men ikke i Normandy.. Det er i Frankrike det Men en en fin anmeldelse
     
  • Skrevet av: -sebastian-
    2008-09-26 13:24
    Flott anmeldelse !
     
  • Skrevet av: Jacsterd
    2008-09-26 16:08
    Faen!

    Hmm... Kunne sverge at det var Normandy >.<

    *stikker til wikipedia.org*

    Ok jeg må fikse litt på bloggen Doh!
     
  • Skrevet av: Arkus
    2008-09-26 21:39
    ganske bra andmeldelse...blir nok et kjøp dette her
     
 
Min karakter:8/10
4 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.3/10
Info
Poll Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe et nytt spill?
  • 1% Grafikken og lyden
  • 28% Holdbarheten
  • 34% Historien
  • 5% Flerspilleren
  • 27% Enspilleren
  • 2% Kontrollene
  • 3% Prisen
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Sniper-Island

Sniper-Island

av Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.




0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

av AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!





0
DGF søger folk

DGF søger folk

av DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk



0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

av zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.







0
Surprise!

Surprise!

av Imperial scout

After having been harassed by a certain alien for two missions in a row, I thought I was going to be safe. I was wrong.