Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Medlemsinnlogging






Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
FacebookFacebook
Medlemsanmeldelse

Brothers in Arms: Hell's Highway

Skrevet av: Jacsterd   2008-09-25

Brothers In Arms: Hell's Highway Fåregår under Andre Verdenskrig i et sted i Nederland som ble omtalt som WW2 versjon av helvete!
Spillet er basert på virkelige hendelser og forteller hva som skjedde i Nederland under WW2 igjennom Sgt Baker øyne ( spillern)
----------------
Det Gode:

Spillet har en særegen grafikk som kan gjenskjennes via at du kan ødelege nesten alt du ser med "gore" effekt i samme slengen er det en bra combo. Noen steder kan man finne feil og bugs, men det dekkes over av action rundt alle hjørner og Nazier er etter blod.

Spillet har strategi som hovedmål og dette gjør at du må altid være på tå om hva som kommer rundt neste sving og bruke trategi, ting til å beskytte seg med og dine lagkamerater til å seire. Man har en lett kommando kontroller og man kan bruke et kart får å se etter evt snarveier rundt til fienden uten å bli oppdagen slik at du kan ta dem ut uten noe bråk.

Den kunstige inteligensen (AI) til din Squad vil gi peuse etter som de vil automatisk gå i dekning og vil angripe hvis de blir oppdaget.

Det Dårlige:

Til tider kan kameraet bli frustrende til tider etter som at det kan komme i veien for sikte hvis du hadde det perfekte skuddet. Noen clitch og bugs kan man finne.
----------------------

Slutt vurdering:

Spillet som gir en god følelse av å være i en krig og dette spillet er et godt valg for personer som liker Action/Trategi spill.


8/10

+ Grafikk, miljøet, historie, gameplay, lyd

- Kameraet kan bli plagsomt i noen situasjoner
Litt dårlig AI til Naziene
Bugs og clitcher kommer og går
Litt dårlig leppe synkronisering i GC (Game Cinematics)

Kommentere tekst

For å diskutere må du være innlogget. Om du ikke er medlem ennå - bli medlem nå!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentarer
  • Skrevet av: crazygame
    2008-09-25 22:16
     
  • Skrevet av: Jacsterd
    2008-09-25 22:18
    What!?
     
  • Skrevet av: sicktrick
    2008-09-26 08:01
    God anmeldelse
     
  • Skrevet av: Kaze The Windlord
    2008-09-26 08:16
    Bra skrevet, -sterd!

    prøv en eller annen gang å skrive en intro. les mine omtaler, så skjønner du hva jeg mener
    Bare et tips
     
  • Skrevet av: Jacsterd
    2008-09-26 12:06
    Tar godt imot tips

    Er ikke så god som nage andre på GR men jeg gjør så godt jeg kan >.<
     
  • Skrevet av: LeZimen
    2008-09-26 12:10
    Spillet foregår i Nederland ja, men ikke i Normandy.. Det er i Frankrike det Men en en fin anmeldelse
     
  • Skrevet av: -sebastian-
    2008-09-26 13:24
    Flott anmeldelse !
     
  • Skrevet av: Jacsterd
    2008-09-26 16:08
    Faen!

    Hmm... Kunne sverge at det var Normandy >.<

    *stikker til wikipedia.org*

    Ok jeg må fikse litt på bloggen Doh!
     
  • Skrevet av: Arkus
    2008-09-26 21:39
    ganske bra andmeldelse...blir nok et kjøp dette her
     
 
Min karakter:8/10
4 medlemsanmeldelser
Samlet karakter:8.3/10
Info
Poll Hvilket spill gleder du deg mest til i høst?
  • 0% Risen 3: Titan Lords
  • 2% Tales of Xillia 2
  • 9% Destiny
  • 0% NHL 15
  • 1% Hyrule Warriors
  • 1% FIFA 15
  • 0% Forza Horizon 2
  • 1% Drømmefall Kapitler: Episode 1
  • 0% Hotline Miami 2: Wrong Number
  • 2% Alien: Isolation
  • 15% Super Smash Bros. for 3DS/Wii U
  • 5% Middle-Earth: Shadow of Mordor
  • 3% Driveclub
  • 5% Dragon Age: Inquisition
  • 5% The Evil Within
  • 1% Evolve
  • 0% Battlefield: Hardline
  • 3% Civilization: Beyond Earth
  • 0% Sunset Overdrive
  • 9% Assassin's Creed: Unity
  • 0% Bayonetta 2
  • 1% Call of Duty: Advanced Warfare
  • 3% Halo: The Master Chief Collection
  • 13% Far Cry 4
  • 3% Project CARS
  • 3% Little Big Planet 3
  • 0% Assassin's Creed: Comet
  • 0% The Last of Us PS4
  • 12% Noe HELT annet, selvfølgelig!
Resultat

USERTV

Sortering: Siste / Mest viste / Mest kommenterte
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)





0
P.T

P.T

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!




1
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...





0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/





BETA +