LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Norsk
      MEDLEMSANMELDELSE

      Metroid Fusion

      Skrevet av: deironn   2008-09-26

      Metroid Fusion er et av de beste 2D shooter/puzzle spillene som fins

      Dette spillet er et i metroid serien så du mister selvfølgelig alt utsyret ditt på starten. Hodejegeren Samus Aran drar for å undersøke en ukjent fare på en planet og møter et slags dinosaur lignende monster som de dreper og ut kommer en parasitt lignende ting. Den går inn i kroppen til samus og hun blir fraktet tilbake til hovedkvarteret der de fjerner mesteparten av drakten hennes for så og gi henne en vakksine laget av metroids. Hun er nå den eneste som kan overleve de såkalte X-parasites og blir derfor sent til basen SR-388 som er infiltrert av disse X-parasites og du må både få tilbake deler av drakten din samtidigsom du skal få fjærnet parasittene.

      Spillets historie blir drevet av en datamaskin og samus som har samtaler sammen og det kryr av puzzles, bosser og power-ups som du må ta for å klare. Ikke minst er det metroids vanskeligste del - backtracking som gjør spillet både bedre og lengre, men du kan gå lei av områdene og da mener jeg VIRKELIG lei.

      Grafikken er veldig bra for et 2D spill og dette er et spill du ikke blir lei av pga. at du får kule slutter om du klarer det innen så og så kort tid eller hvor mange av optional power-upsene du har fått.

      Om du liker metroid, power-ups, puzzles og 2D shooters er dette spillet for deg... Om du ikke liker noe av det, da skaffer du spillet likevel. Dette er verdt pengene. Uansett

      Samlet karakter: 8.5/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10