Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Call of Duty 4: Modern Warfare

Skrevet av: madso   2008-09-27

Da "Call of Duty 4: Modern warfare" ble sluppet i 2007, ble spillet en stor suksess, og belønnet med flere priser.

Call of duty 4 har kanskje en smule tynn enpillerdel, som jeg ikke skal gå mer innpå nå, men en meget bra online del. Det er i alt 55 ranker som hver og en fører med seg egne våpen, perks og andre fordeler etter jo høyere du kommer. Rangerings- opplegget kan minne mye om de ekte "millitær-rankene" bare at det er flere. Av og til kan noen ranker markeres med numre. som f.eks at "Private I" er bedre enn "Private" og "Private II" er bedre enn den igjen.Det eneste negative med online delen er at det sliter litt med "lag" eller hakking i grafikken.

Lyden i spillet er også meget, meget god! Har du et godt surround-anlegg så er det nok best du gir naboen beskjed før du setter i gang med CoD4 og dermed unngår å ende opp med politiet på døra.

Visuelt sett er spillet meget, meget bra, og fint å se på. Animasjonene er bra og eksplosjonene realistiske. Har du i tillegg HDMI og flatskjerm, så blir grafikken betraktelig mye bedre.

Alt i alt er spillet et godt enspiller og online spill med heftige og intense skyte-episoder. Er du av den typen som liker hektisk og adrenalin-pumpende action, anbefales dette spillet sterkt!

Grafikk: 9/10

Lyd: 9/10

Gameplay: 9/10

Holdbarhet: 6/10

Online: 9/10

Pluss: Mange varierte brett med nådeløse fiender. Online-delen.

Minus: Du blir lei av det i lengden.

Medlemsanmeldelser57
Samlet karakter: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10