Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Tales of Symphonia

Tales Of Symphonia (ToS) er nok et japansk RPG i Tales of- serien. Det er fra 2001, men jeg har alltid hatt lyst til å skrive en anmeldelse om dette spillet. Det har en helt grei historie, men du lever deg VELDIG inn i den.

Kampsystmet er utrolig bra. Og en kompis kan når som helst hoppe inn i kampen, hvis du er lei av computeren. Det er sånn at når du er ute på slettene hvor du kan gå, ri på et dyr, eller fly (etterhvert i historien) til en by. Da møter kan man se at sorte kladder kommer løpende mot deg, og kræsjer de i deg, så starter kampen! Kampen skjer i en liten "arena". I dungeons er det litt annerledes. Da møter du fortsatt monstre, men i litt andre former.

Grafikken er noe tegneserie-aktig. Den er bra, men ikke EKSTREMT bra. Jeg tenkte på den som en 10/10, men den går ned ett hakk; grunnet 2P. Hele skjermen er nemlig fokusert på 1P, så stebroren min ender ofte opp i et hjørne og hopper rundt.

Men bortsett fra det, er dette et utrolig bra RPG-spill. Man hater det, eller elsker det. Skills skal jeg ikke si så mye om. De kan være en overraskelse! Et fantastisk spill! (Det kommer forresten en toer, på Wii.)

Samlet karakter: 9.7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10