Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

The Simpsons: Hit & Run

Skrevet av: arnej   2008-10-05

Nå er det dog veldig lenge siden spillet The Simpsons hit and run ble lansert, men det hindrer da ikke meg i og gi dere mitt syn på spillet. Spillet ble lansert til PS2 og XBOX.

Jeg, som mange andre er og var på den tiden spillet kom ut, Simpsons fan. Så når jeg så spillet ligge i hyllene på Spaceworld, var det bare å slå til.

Man begynner spillet som den nokså fargerike Homer. Man kan i bil kjøre rundt om i byen Springfield å utforske. Spillet er på en måte ett lite GTA i og for seg, bare for en litt mindre aldersklasse. Man snakker med naboer, kona, sønnen og datteren til Homer for å få nye oppdrag. Oppdragene går som regel ut på at du skal kjøre til en plass innen en viss tidsperiode. Eller kanskje å hente visse objekter innen en gitt tid. Så oppdragene minner veldig mye om GTA Vice City osv... Bare uten den brutale volden og det stygge snakket.

Etter en viss tid med oppdrag, kommer man videre til neste "level". Der styrer man en annen karakter fra Simpsons familien. For spillet er slik, at når man kommer videre til en annen del av byen, skifter man karakter. Man skal i løpet av spillet styre alle Simpsons familie medlemmene, unntatt den lille babyen + man skal styre Abu som jobber i en matbutikk i byen.

Oppdragene er gøyale og oppfinnsomme. Og man kan også kjøre bil-race rundt om i byen. Det er fiendtlige mekaniske vepser som man må passe seg for, og man bør ødelegge dem, da får man litt ekstra cash i lommen. Det er også på hver bane en skjult bil som er litt ekstra spesiell i forholdt til resten av bilene som kjører rundt omkring oss. Og for pengene man får, kjøper man biler som gjør oppdragene våre lettere.

Spillet har mange timer med moro. Veldig fargerikt. Spillet er underholdende til en hver tid. Og om du fortsatt har en PS2 eller en xbox 1 og liker The Simpsons, ja da sier jeg bare løp og kjøp!

Grafikk: 8 av 10. Spillet er jo til PS2 og xbox 1, men har veldig fin og livlig grafikk.

Holdbarhet: 9 av 10. Dette er ett spill du spiller deg igjen om minst 2 ganger. Det er veldig kjekt og det tar lang tid og bli lei av.

Gameplay: 7 av 10. Det er veldig morrsomt å kjøre løp osv... Men det kan til tider bli litt repetivt.

Lyd: 7 av 10. Lyden er det egentlig ikke så mye og si om. Helt ordinert lydoppsett. Veldig passende musikk til oppdragene, men ikke noe utenom det vanlige.

Pluss med spillet: Er veldig morrsomt å kjøre og utforske byen. Godt utvalg av biler. Fin grafikk.

Minus med spillet: Kan føles repetivt av og til. Har ikke så mye annet negativt og si.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10