Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Folklore

Et fantastisk eventyr venter på meg idet jeg plukker opp Sixaxis kontrollen min

At ikke GR fikk anmeldt dette er litt synd, fordi dette spillet var faktisk veldig bra :)

En ensom harpe spiller idet jeg velger hvem jeg skal starte som, Ellen eller Keats. Ellen er hovedpersonen, så jeg velger henne, og lar den utrolige verdenen til Folklore blafre ut forran meg.

Spillet begynner med at Ellen er på tur til en liten ensom lansby ved den Irske kysten. Landsbyen Doolin.
Ellen har fått et brev fra moren sin som hun trodde hadde vært død i 17 år, så hun drar for å utforske. Hun ser en skikkelse som minner om moren som står på kanten av et stup, og da Ellen løper bort til henne, Faller skikkelsen. Da Ellen løper ned ved foten av stupet, er hun på mystisk vis borte.
Ellen besvimer, og våkner opp på natten av rare lyder fra puben.
Der finner hun mange spøkelser som sier at hun kan være "the one to don the cloak"

Ellen blir med et fugleskremsel til "the henge"
for å kunne få møte moren igjen. Hun tar en kutte fra et lik, og hun har nå "donned the cloak". Hun kan reise til underverdenen for å møte moren sin.

Selv om byen er Doolin, utspiller spillet seg for det meste i the Netherworld. De gangene du er oppe i Doolin, er det ganske creepy når du ser for eksempel at *SPOILER* Legen har blitt myrdet med flere knivstikk i brystet.

Kampsystemet nede i Netherworld er fantastisk men ikke feilfritt. Du bruker såkalte "folks" til å sloss for deg, og hver folk er forskjellig med element eller angrepstype, det er utrolig mange folks å velge mellom etterhvert som du får flere, men her er kanskje problemet. Hver gang du bytter folks kommer det en kort irriterende pause når spillet må loade dine nye folks.

Grafikken er NYDELIG og fargerik og til dags dato er det fortsatt noe av det nydeligste jeg har sett. spillet har tre hovedmåter å fortelle spillet på. normale CG-sekvenser, snakkebobler og den tredje er en stilig tegneserie ramme og bilde for bilde. Dette er noe av det stiligste med spillet! Litt lite voice acting alt i alt, men ellers ingenting.
9/10

Lyden er et mesterverk bortsett fra et litt stvt voiceacting cast. Lyden sikrer deg spenning fra start til slutt, og de sekvensene hvor du er i Doolin, er bare helt utrolig bra.
9/10

Gameplayet er veldig bra, men de kunne ha hatt lengere loading screens før hvert kapittel slik som i MGS4 for å forhindre lav framerate og den irriterende pausen hver gang du bytter folks, kontrollene er flytende men til tider litt stive.
8/10

Holdbarheten er bra, og med masse online pakker å laste ned vil du nok sitte med dette spillet en stund.
8/10

Alt i alt er dette et råbra spill som vil fastlåse deg til skjermen med sin vakre grafikk og enorme imponerende bosskamper! det når ikke opp til tieren på grunn av noen feil som til tider kan bli irriterende, men dette er definitivt et av de bedre spillene til PS3, og om du ikke har det ennå, anbefaler jeg deg å kjøpe det!
samlet karakter: sterk 8/10

Pluss: Utrolig bra grafikk samt lyd med engasjerende story og fenglende presentasjon og utrolig stilige bosskamper, dessuten kan man spille spillet med to forskjellige synspunkter som til slutt nøstes sammen til ett.

Minus: Svært mange folks du tilslutt ikke får bruk for, irriterende pauser og til tider lav framerate.

Samlet karakter: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10