Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Scene It? Lights, Camera, Action

Dette skal liksom være rivalen til Buzz, men har den det som trengs for at det skal slå Buzz?

Buzz er den dag i dag et veldig populært quiz spill fra sony til både ps2 og ps3, og nå har microsoft kommet med sin rival mot quiz kongen.
Scene It handler om film quiz, og det er grunnen til at spillet trekkes betraktelig med karakterer fra min side. Oppgavene er ganske varierte, men gud så kjedelig de er. Bortsett fra der du skal se et filmklipp og tippe hvilken film det er, så er resten bare kjedelig og atter kjedelig. Det kan være spennende i noen få timer, men etter hvert kjønner du at dette er en dårlig spøk fra microsoft sin side. En dyr spøk var det også!


Du har liksom ikke den samme stemninga som i Buzz. Slik som de komiske og morsomme quiz figurene i Buzz. Spesiellt den slitsomme og hysteriske programlederen!
I Scene It er det bare en stemme som popper opp og sier en dårlig amerikansk vits som ingen i sofakroken flirer av. Da jeg og familien min spillte det første kvelden sammen, var alle helt hysterisk over at dette var for vanskelig og bare handlet om film. Etter hvert sovnet de bare av, og dette sier vel noe:D
Vi spillte det faktisk bare en gang sammen!
Jeg selv har spillt det litt for meg selv.

Den største "revolusjonen" i spillet er faktisk quiz kontrollerne, som er en stor overhaling av Buzz sine kontrollere. Så synd at spillet ikke imponerer i det hele tatt da.

Grafikken og lyden er helt ok, men siden dette er et quiz spill så er ikke dette først og fremst så veldig viktig. Gode bilder og filmklipp.

Er du uber dilla i film quiz er dette et topp spill for deg, men ellers styr unna!

Gameplay: 3/10

Grafikk: 6/10

Lyd: 5/10

Holdbarhet: 6/10

Sum: 5/10

Pluss:
Hmm... kontrollene er jo ganske fine da.
Filmklippene.

Minus:
Gameplay, kjedelige oppgaver, film quiz, dårlig stemning, forferdelig "programleder."

Samlet karakter: 5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10