Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Sim City DS

Sim City DS er et spill der du skal bygge deg din egen by. Du kjenner sikkert mye til dette, viss du har spillt Sim City på pc.

Det er ingen historie eller noe slikt i dette spillet, det handler for det meste om å bygge en by, men også å ha god økonomi.
Det jeg ikke likte med dette spillet, er at det mangler content. Det er få bygninger du kan bygge, og kan bli veldig ensformig og kjedelig.
Lyden er ikke helt bra, mildt sagt. Musikken er veldig arcade og det høres rett og slett ikke bra ut. Jeg fikk faktisk vondt i hodet etter hvert, fordi den går om og om igjen!
Når det kommer til grafikken, er den faktisk ganske bra. Hvertfall for DS å være. Det er fine og detaljerte bygninger og selve detaljene er brae her. Disse menyene som du styrer økonomien i, er veldig rotete. Det er veldig uoversiktlig. Spillet er faktisk veldig vanskelig, til og med easy er vanskelig. Kartene du får er hundre prosent flate, ingen høyder, ingen groper, det er rett og slett flatt som Danmark!

Oppsumering:
Spillet holder seg høyt oppe med det visuelle, men selve gameplayet er dessverre mangelhaftig og blir veldig ensformig etterhvert.
Spillet er forferdelig vanskelig og mangler varierte kart.

Min anbefaling:
Er du en byggeekspert eller holder på med lego veldig mye, er dette sikkert et fantastisk spill og ha med seg på reise. Men til resten blir dette litt for ensformig. Men dette er et godkjent spill fra min side, så det er ingen bullshit.

Jeg har satt karakter:

Gameplay: 6/10
Grafikk: 8/10
Lyd: 4/10
Holdbarhet: 7/10

Vanskelighetsgrad: Veldig vanskelig
Aldersgruppe: alle

Sum: 7/10

Samlet karakter: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10