Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Battlefield: Bad Company

Dice sitt nyeste verk er blitt kalt Battlefield: Bad Company. Det er et topp nextGen spill som holder de fleste krav, både online og singleplayer.


I singleplayer møter du soldaten Preston Marlowe. Han er person som tydelig har gjort noe galt, siden han er sendt til B company, eller Bad Company. Der samles en gjeng med bøller som har utført noe som uncle Sam ikke er så fornøyd med. I sitt først oppdrag for den nye "sargent Redford" møter han Haggard som er en skikkelig redneck, og datanerden Sweetwater.
Haggard ble sendt til B Company etter å ha sprengt opp militærets største ammunisjonslager, Sweetwater har lastet opp et datavirus til militærets datanettverk. Du får aldri vite hva Preston har gjort, men Redford har sagt ja til å være lederen til B Company, bare for å få dratt på fisketur raskere.
Hvert oppdrag tar ca. en time å spille igjennom, og i det først oppdraget får Haggard gullfeber. Hele spillet går egentlig ut på å samle gullbarrer og drepe en hviss gulleier kalt the Legionaire. I de syv oppdragen møter du mange utfordringer, som helikopterdreping, bilsprenging, kulespruting og tankskuler. Ganske artig! Du får også muligheten til å kjøre tanks på en golfbane, og det er stilig.
Du får også smake på den helt nye spillmotoren. Den er kalt frostbite og tar utgangspunkt i ødeleggelse. Du kan sprenge bort ca 90%, inkl. hus, trær og bakken du står på. Jeg ville kanskje ikke kalt det helt 90%, i og med at det bare er de ytterste veggene og taket som kan ødelagges på bygningene.
Siden det såpass mye ødeleggelse og sprenging, er det lurt med litt liv. Mange anmeldere har klaget på livsystemet, men jeg mener det er bra. Du får et uendelig antall med sprøyter som du stikker i deg selv. De må lades opp før du kan bruke de, og da blir det ganske likt som CoD 4 sitt livsystem mener nå jeg.
Når det kommer til grafikken, er den ganske bra. Du må ta deg ganske god tid til å legge merke til detaljen, som feks. sømmene på drakten til Haggard. Et aber er at det er et grått filter over skjermen på 360 versjonen, men det er ikke slik på PS3. Hvis du sprenger opp en vegg, følger også skyggene med hullet, og det er et pluss. Lyden er også så bra den kan bli. Jeg kan føle at singleplayerdelen kunne ha trengt mer variasjon.

Onlinedelen er ganske ulik singleplayer. Du har fem forskjellige klasser; Assault, demolition, recon, specalist og support. Du får våpen fra alt fra RPG til pistoler. Du kan få 25 våpen tilsammen, samme antalle som det er ranker. Det er ingen skade på omgivelsene som er tatt bort, slik det var i Crysis.
Banene er veldig variert, noen er det nesten ikke kjøretøy på, andre er det masse. Snikskytinga i spillet er veldig bra. Du får alltid et sted å gjemme deg, men du kan ikke legge deg ned. Det er utrolig synd. Ghillie suiten hadde virket perfekt, hvis elitesoldaten din hville bli møkkete på magen.
Rankinga mellom rankene igjennom spillet tar ikke for lang tid, eller for kort. Når du kommer i rank 25 får du skill level. Det er litt dumt å alltid tenke på hva du kan prestere. Det bygger på hvo god du er, der 50 er dårligst og 1 er best. Det er bare en person som kan ha 1 av gangen i hele verden.

Alt i alt er det et ganske stabilt spill. Battlefield har gått over til å bli mer arkade, og det er VELDIG forskjellig fra BF: 2 og BF:2142. Battlefield: Bad Company er veldig smak og behag, så jeg anbefaler deg å prøve spillet før du kjøper det.

Grafikk:8/10
Gameplay:7/10
Lyd:10/10
Holdbarhet:7/10

+ Haggards morsomme replikker om truckosaurus rex, onlinedelen, fantastisk lyd, kule eksplosjoner, bra ødeleggelse, variasjonen i våpnene og online-brettene. Bra stemmeskuespill og bevegelser. Kule radiokanaler.

- Uten muligheten til å legge deg ned blir snipinga vanskelig, skill-level systemet, liten varasjon offline.

Medlemsanmeldelser24
Samlet karakter: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10