Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Crysis Warhead

Nok en gang er jeg imponert over Cryteks eskepader. Denne gangen snakker jeg selvsagt om Crysis Warhead. Da Crysis ble lansert var det mange som oppgraderte sine PC-er og som ville oppleve noe av det råeste som var utviklet til PC. Jeg var blant disse og den dagen da Crysis kom, fikk jeg virkelig opp øynene for hvilket potensiale som ligger i PC-utviklingen og hvordan spillene bare blir bedre og bedre. Før noen andre gjør det, så kan jeg med en gang kalle meg for en stor grafikkhore. Jeg elsker grafikk og detaljer i spill. Selvsagt har også stemningen og gameplayet en god del å si, men når alt kommer til alt, så er det grafikken jeg stort sett sikler etter.

I Crysis kunne jeg på minuttvis sitte å stirre på detaljene i spillet og se hvordan hver eneste lille busk bevege seg mens solstrålene kjempet seg igjennom en tett jungel. Crysis var for meg en unikt spill som satte en ny milepæl for hvordan grafikken i spill kan være. Gameplayet var også veldig bra og drakten kunne utnyttes til det maksimale med dets egenskaper. Brettene var enorme og man kunne bruke flere timer bare på å utforske områdene man beveget seg i.

Nå har endelig Crysis Warhead blitt lansert og jeg har sittet en god del med spillet som for meg er nok et bevis på hvor gode Crytek egentlig er til å lage spill som fenger. Jeg har nok en gang sittet på minuttsvis og sett på detaljene som igjen har slått pusten ut av meg.

Stemningen er nok en gang veldig bra og med nye oppgaver å løse hvor drakten må utnyttes på beste måte. Selv om områdene kanskje ikke er like store som i det første spillet, så er det mer enn nok frihet til å gjennomføre brettet slik du ønsker. Grafikken er til og med mer optimalisert noe som gjør at de som ikke kjørte det første spillet like godt, nå kan nyte det Crytek har kommet med denne gangen.

Noen vil nok kanskje pirke på holdbarheten og de beste vil nok kanskje ikke bruke mer enn fem-seks timer på å gjennomføre det. Jeg for min del som ikke alltid leker Rambo, bruker en god del tid på å legge taktikker og med det vil jeg bruke en god del mer tid på spillet. Hvis du går lei singleplayerdelen, kan du jo alltids gå online og kjempe litt med nebb og klør der.

Nei, alt i alt er jeg veldig fornøyd med måten Crytek igjen har klart å formidle grafikk, stemning og gameplay med tanke på bruken av drakten. Jeg regelrett elsker Crytek og ser på de som store forbilder på hvordan PC-spill skal være. Tusen hjertelig takk for at jeg får muligheten til å spille så råe spill og i kveld skal jeg igjen tre inn i jungelen på kamp etter mine fiender som så absolutt ikke skal føle seg trygge...

Plusser: Meget pen og detaljert grafikk, fin stemning og godt gameplay.

Minus: Litt kort og fortsatt litt for krevende i forhold til eldre PC-er.

Spillet ble kjørt med en oppløsning på 1680x1050, 16x antialising, alle effekter på maks og jeg spilte med;

Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3GHz,1333MHz prosessor, Asus P5E3 Premium, Asus 9800GX2 m/1GB DDR3 RAM, 4GB Crucial DDR3 2000MHz, Creative X-Fi Fatality, NEC AccuSync LCD 22WMGX, Philips amBX, Hiper Anubis kabinett, Koss SB49 headset.

Samlet karakter: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10