Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Brothers in Arms: Hell's Highway

Hells Highway er et overlegent spill som lar deg se en mer virkelighetsnær, mer realistisk side av 2. verdenskrig som i motsetning til spill som Medal Of Honor ikke går ut på å bare gå rundt og tankeløst skyte ned horder nazier....

Du tar (som de som har spilt de andre 2 spillene sikkert vet) nok en gang rollen som Sersjant Matthew Baker, en fyr som virkelig tar krigen innpå seg.
Sammen med Red og de andre i teamet ditt må dere komme dere gjennom oppdraget "Market Garden" som ironisk nok til syvende og sist ble kalt Helvetes Motorvei.

"Nei!!" tenker du sikkert nå.. "2. Verdenskrig igjen!!", men nei... Om du ikke har spilt andre BiA spill er dette et ganske unikt spill og en liten tankevekker om kanskje at ikke absolutt ALT innen 2. verdenskrig er brukt opp?


I Hells Highway handler alt om taktikk og tålmodighet. Uansett vanskelighetsgrad, enten du har Veteran eller Casual vil det kreve kløkt av deg for å tillintetgjøre fienden.
Teamet ditt er ABSOLUTT nødvendig for å drepe/ødelegge fienden/målet noe som gjør "aleneoppdrag" enda mer utfordrende.
Ofte skal det ikke til mer enn noen få skudd til før du er nede for telling.
Når du flytter på deg fra cover til cover vil ofte lagkameratene dine kjefte litt vel mye på deg, særlig når du står åpen, noe som til tider kan være litt irriterende.
Noe som også kan være et lite problem er når du kommanderer et squad til et cover og det ikke er plass til fks. en soldat. Da vil denne soldaten stirre tomt ut i lufta (ofte på kne)
istedenfor å angripe.

Det er også noen veldig tilfredstillene "Cinematic Kills" hvor fks. hvis du skyter noen i panna at du ser hodet splatte i slow motion eller at du kaster en granat og ser både ben, armer og hoder bli dratt fra hverandre i et eneste stort blodbad.


Cut-scenene er velgjort, og med tanke på at grafikken er den samme når du spiller som i filmene er veldig gode grafiske. Men dette er på en måte også en bakdel fordi det enkelte ganger (spesielt i slow motion) vil være veldig laggy, men dette er bare smårusk, når du tenker på hvor bra animasjonene, eksplosjonene og hvor velpolert og velgjort disse mellomsekvensene er. Lange er de, men langt ifra Metal Gear Solid-lange.

Grafikken er utrolig bra og på mange måter, med tanke på lyseffekter og detaljer overgår det uimotståelige Call Of Duty 4.
Og alt i alt er Brothers In Arms: Hells Highway et så velpolert, imponerende spill som er fullt av smarte ideer at det er vel fortjent en 500 lapp og fortjener en plass i spillhylla...


+: Bra historie, virkelighetsnært stemmeskuespill, lydeffektene, god presentasjon, variert, mange våpen

-: Ikke flerspiller (med unntak av online), litt trege teksturer og laggs i mellomsekvensene, litt for vanskelig uten teamet ditt

Samlet karakter: 8.3/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10