Norsk
MEDLEMSANMELDELSE

Pure

Enn at jeg skulle bli så hekta på et spill som kun omhandler villmannskjøring av firhjulinger! Fra de første skjermiser til de siste trailere, har jeg fulgt med på utviklingen av Pure. Utvikleren Black Rock Studio og utgiveren Disney Interactive Studios serverer oss et spill i toppklasse hvor jeg til nå har brukt ufattelig mange timer på vill kjøring hvor det ene akrobatiske trikset etter det andre har blitt gjennomført luftige svev som selv Batman ville ha blitt missunlig på.

Pure starter med at du skal bygge deg en fet firhjuling og den skal du bruke til å vinne løp med. Jo flere løp du vinner, jo flere deler får du til å bruke på doningen evt. bygge en ny firhjuling. Men for å vinne løp, må du kjøre "uaktsomt, akrobatisk og finne snarveier som gir deg kudos og forsprang ovenfor dine konkurrenter. De akrobatiske krumspringene fører nemlig til at du bygger opp boosten din på doningen og som igjen gjør at løpet gjennomføres kjappere. For hvert triks du utfører sørger for at du hele tiden klatrer på en stige som gir deg mer og lengre boost. Hele dette opplegget er meget godt lagd, men det krever at du passer deg, for lander du forkjært, ja så får turen en katastrofal stopp hvor du ramler av firhjulingen og taper terreng til dine konkurrenter.

Etter hvert som du kommer ut i spillet, hardner løpene og det blir mindre og mindre rom for feil. Men klarer du løpene, ja så får du belønning i deler til større og kjappere doninger.

Grafikken er meget bra og detaljert og følelsen over å sveve i høyt i luften gir deg nærmest frysninger. Fartsfølesen er på topp og du må hele tiden passe på å finne rett spor slik at du kan presse dine konkurrenter enda bedre.

Lyden og musikken er midt i blinken og gir den perfekte stemingen i et spill som oser av kvalitet.

Du finner utrolig lang holdbarhet i spillet og jeg har til nå brukt ufattelig mange timer. Skal ikke legge skjul på at jeg også har fått litt hjelp av sønnen min som også er hekta på Pure. Om du går lei av å spille alene, så er det bare å gå online og spille mot 16 andre konkurrenter. Det som hadde gitt spillet maks holdbarhet ville vært muligheten til å spille to på samme maskin. Dette er noe jeg i grunnen savner i mange racingspill.

Jeg er imponert og veldig hekta på Pure og bruker en god del tid på spillet som har gitt meg alt hva jeg har håpet på. Endelig har det kommet en overlegen arvtager til Motorcross Madness-serien som Microsoft i sin tid stod bak. Pure er unikt med tanke på grafikk, stemning og det alt-oppslukende gameplayet. Jeg er i himmelen og gleder meg til kvelden kommer, for da blir det en ny runde med Pure.

Pluss: God grafikk, stor variasjon, heftige svev og lang holdbarhet.

Minus: Litt flere grafikk-innstillinger av PC-versjonen. Kjøre en mot en på samme maskin.


Spillet ble kjørt med en oppløsning på 1680x1050 og alle effekter påslått!;

Intel Core 2 Quad Extreme QX9650 3GHz,1600MHz prosessor, Asus P5E3 Premium, Asus 9800GX2 m/1GB DDR3 RAM, 4GB Crucial DDR3 2000MHz, Creative X-Fi Fatality, NEC AccuSync LCD 22WMGX, Philips amBX, Hiper Anubis kabinett, Koss SB49 headset.

Samlet karakter: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10